Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk genç yıldızı istedi! A Milli Futbol Takımı'nı tercih etmişti

Galatasaray'da Okan Buruk genç yıldızı istedi! A Milli Futbol Takımı'nı tercih etmişti

19.11.2023 - 21:05 | Son Güncellenme:

Cedric Bakambu ve Halil Dervişoğlu'ndan beklenen performansı alamayan Galatasaray'ın hedefindeki genç futbolcu belli oldu. Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan genç yıldızın transferini Okan Buruk'un istediği belirtildi.

Galatasarayda Okan Buruk genç yıldızı istedi A Milli Futbol Takımını tercih etmişti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar devre arası transfer döneminde eksik görülen pozisyonlara takviye yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılıların hücum hattına yapılması beklenen takviyede sürpriz bir ismi gündemine aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden kurmayların Bundesliga ekiplerinden Heindheim'da kiralık olarak forma giyen Eren Dinkçi'ye kanca attığı öne sürüldü. Takvim'in haberine göre; Okan Buruk'un Eren Dinkçi transferi konusunda ısrarcı olduğu aktarıldı.

Okan Buruk'un transferini istediği Eren Dinkçi için sarı-kırmızılıların devre arasında görüşmelere başlayacağı belirtildi. Transferin sezon sonunda gerçekleşmesinin planlandığı vurgulandı.

Werder Bremen'den Heindheim'a kiralanan Eren Dinkçi bu sezon 12 maçta forma şansı buldu. 21 yaşındaki hücum oyuncusu bu müsabakalarda 6 gol sevinci yaşadı ve 2 asist üretti.

Eren Dinkçi'nin A Milli Futbol Takımı'ndan teklif gelmesi halinde kabul edeceği hatırlatıldı. Eren Dinkçi daha önce Almanya'nın alt yaş kategorilerinde forma giymişti.

Haberin Devamı

21 yaşındaki oyuncunun Werder Bremen ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Eren Dinkçi'nin güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Galatasarayda Okan Buruk genç yıldızı istedi A Milli Futbol Takımını tercih etmişti

ATSV Sebaldsbrück'te futbola başlayan Eren Dinkçi daha sonra Borgfeld ve Werder Bremen formaları giydi.

Yazarlar