Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fredrik Midtsjö planı

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fredrik Midtsjö planı

14.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Oliveira’nın formsuzluğunda Norveçli futbolcunun formu, Teknik Direktör Okan Buruk’u rahatlattı. Başarılı hocanın Oliveira’dan vazgeçmeyeceği, ancak Midsjö’ye daha fazla süre vereceği ifade edildi.

Galatasarayda Okan Buruktan Fredrik Midtsjö planı

Galatasaray’da Frederik Midtsjö sevinci... Özellikle Oliveira’nın performansının tartışıldığı bir dönemde, Norveçli oyuncunun yükselen formu teknik heyeti rahatlattı.

Başakşehir maçında da ikinci yarı şans bulan ve bunu iyi değerlendiren Midtsjö’nün, antrenmanlarda da son derece istekli bir görüntü çizdiği bildirildi. 29 yaşındaki futbolcunun ligin son haftalarına girilirken toparlanması Okan Buruk’un da elini rahatlattı. Buruk’un, Oliveira’dan hemen vazgeçmeyeceği ama oyun içinde kötü başlaması halinde Midtsjö kartını kullanmak için çok beklemeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda Oliveira Beşiktaş ve Başakşehir maçlarındaki performansı ile tartışılmış son oynanan Başakşehir maçında tribünlerin bir bölümünden tepki görmüştü. Oliveira’daki tempo problemi ve fiziksel olarak dayanıksızlığı nedeniyle Okan Buruk’un Mistsjö’nün alacağı süreleri artırmayı planladığı öğrenildi.

Galatasaray’da bu sezon 18 maçta 542 dakika süre alan Midtsjö, 1 gol, 2 asistlik bir hücum performansı ortaya koydu.

Dursun Özbek'ten "Fener ağlama" tezahüratı

Galatasaray’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular dün Florya’da bir brunch düzenledi. Stres atan ve aile havasının daha iyi özümsenmesi için bir araya gelen sarı-kırmızılılar, çalan müzikle coşarken, Başkan Dursun Özbek de arkadaşlarıyla birlikte “Fener ağlama” diye tempo tuttu.

Haberin Devamı