Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü

Galatasaray'da Okan Buruk'tan rotasyon formülü

13.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

G.Saray; Avrupa, lig ve kupa mücadelelerinde müthiş bir fikstürle karşı karşıya kaldı. Buruk, bu virajları en az kayıpla dönebilmek için her futbolcudan faydalanmayı düşünüyor.

Galatasarayda Okan Buruktan rotasyon formülü

Galatasaray, en zor fikstüre girerken, Teknik Direktör Okan Buruk çareyi herkesi kullanmakta görüyor. Avrupa, lig ve kupada sıkışık takvime giren Buruk, yine şapkadan tavşan çıkaracak.

Haberin Devamı

Milli araya kadar Avrupa’da Sparta Prag ile önce Rams Park’ta sonra ise Prag’da karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, ligde ise Ankaragücü (D), Antalyaspor, Beşiktaş (D), Çaykur Rize, Kasımpaşa (D) maçlarını oynayacak. Galatasaray ayrıca yine Ziraat Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş maçı öncesi Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Bu zorlu periyotta her oyuncusuna ihtiyacı olduğunu belirten sarı-kırmızılıların teknik patronu, sağlık ekibinden sakatlığı bulunan Oliveira ve Ziyech gibi oyuncuların durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Okan Buruk, saha çalışmalarına başlayan Abdülkerim’in de bir an önce hazır olmasını istedi. Galatasaray Teknik Direktörü, 3 kulvarda mücadele edecekleri için her oyuncusun hazır olması talimatını verdi. Yoğun maç takvimi ile beraber kötü zeminler nedeniyle yeni sakatlıkların yaşanmaması için genç hocanın rotasyonu geniş tutacağı bildirildi.

Haberin Devamı