Galatasaray Galatasaray'da Oliveira'nın yerine Mario Lemina düşünülüyor!

Galatasaray'da Oliveira'nın yerine Mario Lemina düşünülüyor!

16.10.2023 - 11:13 | Son Güncellenme:

Sarı-Kırmızılılar devre arası için operasyona erken başladı. Sezon başında yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Galatasaray şimdi de eksik parçaları tamamlamak için düğmeye bastı. Aslan'ın gündeminde tanıdık bir yıldız var!

Galatasarayda Oliveiranın yerine Mario Lemina düşünülüyor

Devre arası transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, sadece gelecek oyuncuları değil gidecek oyuncuların da listesini belirliyor. Bu doğrultuda performansı düşüşe geçen Sergio Oliviera’nın takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi bu kez Oliveira'yla yolları ayırmakta kararlı. Hem ciddi maliyeti hem de performansıyla bir türlü teknik direktör Okan Buruk'un ana planının parçası olmayışı da bu tercihte önemli rol oynuyor.

WOLVES'DA VAZGEÇİLMEZ OLDU

Sarı-Kırmızılılar'da Portekizli futbolcunun yerine düşünülen isim de tanıdık bir sima: Mario Lemina... 2019-2020 sezonunda Sarı-Kırmızılı formayı giyen Gabonlu futbolcu, şu anda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton’da görev alıyor.

Bu sezona da bomba gibi giren, 8 maçta forma giyip, istikrarı ile dikkatleri üzerine çeken Lemina, şu anda takımın vazgeçilmez oyuncularından biri.

GÖRÜŞME YAPILACAK

Ancak Cim Bom, 30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için imkanları zorlamak istiyor. Oliviera’nın yerine Lemina’nın gelmesi halinde teknik ekip, yıldız oyuncunun Aslan’a çok faydalı olacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Kontratı 2025 yılında bitecek olan Lemina ile önümüzdeki günlerde temas kurulması ve Galatasaray’a gelip gelmeyeceği konusunda görüşülmesi bekleniyor.

Yazarlar