Futbol Galatasaray'da 'Prim yok'!

Galatasaray'da 'Prim yok'!

18.10.2014 - 11:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın ''Prim yok'' demeci sonrası futbolcular yine de Fenerbahçe galibiyetinin karşılıksız kalmayacağını, başkanın bir sürpriz yapabileceğini düşünüyorlar.

Galatasarayda Prim yok

Başkanlık koltuğunu devretmeye hazırlanan Ünal Aysal, Fenerbahçe maçı öncesi bir araya geldiği Galatasaraylı oyuncularla kısa ve öz bir toplantı yaptı. Galatasaray Başkanlığı’yla son karşılaşmasını izleyecek olan Aysal, bu önemli derbi öncesi futbolculara net konuştu: “Bu onurlu görevi derbi galibiyetiyle bırakmak istiyorum.” Başkanın galibiyet primi vermeyeceğini açıklamasına rağmen futbolcuların bu konuda da umudu var... Aysal’ın sürprizlerine alışkın olan Sarı- Kırmızılı futbolcular da, derbi zaferinin karşılıksız kalmayacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

PFDK’ya sevk edildi

Bu arada Ünal Aysal, önceki günkü açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Derbiyi yönetecek olan Cüneyt Çakır’ı hedef alan sözler sarfeden Aysal, “Galatasaray maçlarında şaibelidir” ifadesini kullanmıştı. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Aysal’ın sportmenliğe aykırı sözleri nedeniyle tedbirli olarak kurula sevk edildiği belirtildi.