Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey korkusu! Maaş krizi

Galatasaray'da Sacha Boey korkusu! Maaş krizi

23.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planladığı Sacha Boey için ince hesaplar devreye girdi. Fransız sağ bekin maaşını sürüncemede bırakan sarı-kırmızılılar, olası bir fiyat yüksekliğinin, transferini negatif etkilemesinden çekiniyor.

Galatasarayda Sacha Boey korkusu Maaş krizi

Galatasaray’ın Sacha Boey planı belli oldu. Aslan’ın, başarılı sağ bek için stratejik bir yol izlediği ortaya çıktı. Buna göre yaz döneminde İngiliz kulüplerinin radarına takılan ve yine ocak transfer sürecinde de İtalyan devi Inter’in resmi teklif yapacağı konuşulan Boey’ın ücretinin olağandışı yükseltilmesinin sıkıntı yaratmasından çekiniliyor.

Haberin Devamı

2.5 yıl daha kontratı bulunan ve 460 bin euro yıllık kazanan Boey’un istediği ücretin 2.5 milyon euroya çıkması halinde transferinde pürüz yaşanabileceği öngörüldü. Fransız bekin, olası yüksek ücretinin herhangi bir Avrupa takımına giderken beklentilerini daha da arttıracağı ifade edildi.

Bu durumda Avrupa’daki yüksek vergiler nedeniyle Boey’u transfer edecek kulüp açısından maaşının büyük handikap yaratacağı belirtildi.

Bu nedenle zam konusunda dikkatli hareket eden sarı-kırmızılıların, Boey için Avrupa kulüplerinin transfer ederken, “yüksek bonservis-düşük maaş” politikasını göz önünde bulundurdukları bildirildi.