Galatasaray Galatasaray'da Serdar Aziz ile ipler kopuyor! İşte görüşmenin detayları...

Galatasaray'da Serdar Aziz ile ipler kopuyor! İşte görüşmenin detayları...

28.12.2018 - 15:35 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray, savunma oyuncusu Serdar Aziz ile karşılıklı sözleşme fesih kararı aldı. Bugün G.Saray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak ile Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar'ın yaptığı görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

Galatasarayda Serdar Aziz ile ipler kopuyor İşte görüşmenin detayları...

Nevzat Dindar / Skorer Özel

Haberin Devamı

Milliyet'in iki gündür duyurduğu ayrılık resmen gerçekleşiyor. Sarı-kırmızılı kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak bugün Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar ile görüştü.

'4.5 milyon euro getir git'

Albayrak, Serdar'ı kadroda düşünmediklerini bu görüşmede söyledi. Sarı-kırmızılı idareci bonservis olarak 4.5 milyon euro istediklerini dile getirdi.

Futbolcunun sözleşmesinin feshinin söz konusu olmadığı ve sarı-kırmızılı kulübün bu satıştan gelir beklediğinin altı çizildi.

"Fenerbahçe veya Beşiktaş'a gidebilir"

Öte yandan TRT Spor'a konuşan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, "Serdar Aziz, Fenerbahçe'ye de Beşiktaş'a da gidebilir. Galatasaray böyle bir kısıtlama koymadı." dedi.

"1.5 sene daha sözleşmesi vardı

Haberin Devamı

Galatasaray ile 1.5 sene daha sözleşmesi bulunan Serdar Aziz senelik 2 milyon euro alıyor.

Galatasarayda Serdar Aziz ile ipler kopuyor İşte görüşmenin detayları...

17 maçta görev yaptı

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Serdar Aziz bu sezon lig, kupa ve Avrupa’da 17 maçta görev yaptı. Milli futbolcu 827 dakika şans bulurken 2 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.