Galatasaray Galatasaray'da son dakika: Kerem Aktürkoğlu transfer için karar verdi! Yakın çevresine açıkladı

Galatasaray'da son dakika: Kerem Aktürkoğlu transfer için karar verdi! Yakın çevresine açıkladı

30.05.2022 - 18:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da seçim hareketliliği yaşanırken takımdaki isimler konusunda da belirsizlik ortamı devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımda Domenec Torrent'in geleceği merak konusu olurken, Kerem Aktürkoğlu transferi için de henüz resmi adımlar atılamadı. Sarı-kırmızılı taraftarların geleceğini merak ettiği Kerem Aktürkoğlu transfer kararını verdi. Genç oyuncunun bu kararını yakın çevresine duyurduğu belirtildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Galatasarayda son dakika: Kerem Aktürkoğlu transfer için karar verdi Yakın çevresine açıkladı

Süper Lig'de bu sezon Avrupa kupaları biletini alamayan Galatasaray'da ağırlık 11 Haziran'da gerçekleşecek seçimli genel kurula çevrildi. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun yarışacağı seçim öncesi transfer çalışmalarında da henüz bir ilerleme kaydedilemedi. Sarı-kırmızılılarda özellikle Kerem Aktürkoğlu'nun geleceğinin merak konusu olduğu dönemde genç oyuncunun transfer kararını verdiği iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

G.SARAY'A BEDELSİZ GELDİ

Gölcükspor altyapısında yetişen daha sonra Hisareyn altyapısı, Başakşehir altyapısı, BB Erzurumspor ve Karacabey Belediyespor'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a karşı oynanan maçta 24 Erzincanspor formasıyla dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray, genç futbolcuyu 2020-2021 sezonu başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı.

Galatasarayda son dakika: Kerem Aktürkoğlu transfer için karar verdi Yakın çevresine açıkladı

YENİ SÖZLEŞME İMZALADI

Sarı-kırmızılı takıma çabuk adapte olan ve kısa sürede taraftarlarla arasında güçlü bir bağ kuran Kerem Aktürkoğlu, 2 Aralık 2021'de sözleşme uzattı. Galatasaray, 23 yaşındaki sol kanatla 2026'ya kadar anlaşma sağladı.

MUHTEŞEM PERFORMANS

Kerem Aktürkoğlu bu sezon hem Fatih Terim hem de Domenec Torrent'in vazgeçemediği nadir isimler arasında yer aldı. Milli futbolcu toplamda 51 müsabakada sarı-kırmızılı formayı terletti. Tecrübeli sol kanat oyuncusu rakip fileleri 13 kez havalandırma başarısı gösterdi. Kerem Aktürkoğlu takım arkadaşlarına da 12 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda son dakika: Kerem Aktürkoğlu transfer için karar verdi Yakın çevresine açıkladı

MİLLİ TAKIM'A YÜKSELDİ, DİKKAT ÇEKTİ

Sarı-kırmızılı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu transferin yanı sıra A Milli Futbol Takımı'nın da dikkatini çekti. 27 Mayıs 2021'de ilk kez A Milli Futbol Takımı'na davet edilen 23 yaşındaki oyuncu şu ana kadar 10 kez Ay-Yıldızlı formayı terletti. Kerem Aktürkoğlu bu maçlarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasarayda son dakika: Kerem Aktürkoğlu transfer için karar verdi Yakın çevresine açıkladı

AVRUPA'NIN YAKIN TAKİBİNDE

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri ve Fransız devlerinin yakın takibine aldığı Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılılara ciddi teklifler gelmeye başladı. 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunun geleceğiyle ilgili kararını verdiği öğrenildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; genç futbolcunun transfer konusunda karar vermek için çok aceleci davranmayacağı belirtildi. Bu anlamda daha önce de sezon boyunca çok yorulduğunun altını çizen Kerem Aktürkoğlu, tatiline devam ediyor ve Aslan'daki seçim sürecinin noktalanmasını bekliyor.

Galatasarayda son dakika: Kerem Aktürkoğlu transfer için karar verdi Yakın çevresine açıkladı

'TEKLİFLER GURUR VERİCİ'

Yeni gelecek başkanın da görüşlerini dinlemek isteyen Kerem Aktürkoğku için Dursun Özbek'in kesinlikle yollarını ayırmak istemediği de biliniyor. Milli futbolcunun ayrıca yakın çevresine de "Teklifler gurur verici. Ama Galatasaray’ın menfaati olmadan bir yere gitmem. O yüzden bir süre daha bekleyeceğim" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinin sarı-kırmızılılardaki seçimin ardından oyuncusu için gelen teklifleri yönetime ileteceği belirtildi.

Marcelo, Real Madrid'e veda etti