Galatasaray Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi! Eski takımıyla görüştü, ayrılmak istiyor

Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi! Eski takımıyla görüştü, ayrılmak istiyor

28.12.2022 - 09:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak Galatasaray'da Ocak transfer dönemi öncesinde büyük bir sürpriz yaşandı. Haris Seferovic ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray'da bir diğer yıldız isim eski takımıyla görüşme gerçekleştirdi. Ayrılık her an resmiyete kavuşabilir.

Galatasarayda sürpriz transfer gelişmesi Eski takımıyla görüştü, ayrılmak istiyor

Süper Lig'de üst üste aldığı 4 galibiyetle zirveye kurulan Galatasaray'da Ocak transfer dönemi öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda yerli ve yabancı birçok ismin takımdan ayrılması gündemde. Özellikle Okan Buruk'un Haris Seferovic ve Patrick Van Aanholt'un biletini kestiği ifade ediliyor. Galatasaray'da bu iki ismin dışında sürpriz bir ayrılık daha kapıda! İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz transfer gelişmesi Eski takımıyla görüştü, ayrılmak istiyor

GALATASARAY'DA YERLİ SENARYOLARI

Galatasaray’da Kazımcan’ın sakatlığı yerli denkleminde yeniden taşları yerinden oynatacak gibi görünüyor. Teknik Direktör Okan Buruk antrenmanlarda özellikle bu konu üzerine duruyor.

Buruk’un önündeki seçenekler şöyle:

Okan Kocuk-Abdülkerim-Kerem: Bu gerçekleşmesi zor plana göre Muslera’dan vazgeçilip kalede Okan tercih edilecek. Okan Hoca, yerli konusunda elini güçlendirecek gibi görünse de buna sıcak bakmıyor.

Abdülkerim-Emre Taşdemir-Kerem: Sol bekte bu plana göre Kazımcan’ın yerine sakatlıktan çıkan Emre Taşdemir forma giyecek. Fiziksel eksiği endişelendiriyor.

Abdülkerim-Barış-Kerem: Sol bek pozisyonu Aanholt veya Dubois’e emanet edilecek. İstanbulspor maçında iyi görünmeyen Rashica kesilip, hazırlık kampının yıldızı Barış tercih edilecek. Sivas maçı öncesi bu olasılık güçlendi.

Haberin Devamı

Abdülkerim-Berkan-Kerem: Bu plana göre ise cezalı Torreira’nın yerine Berkan oynayacak. Diğer yerliler ise yine Abdülkerim ile Kerem olacak.

Abdülkerim-Baran-Kerem: 6 numara özelliği olan 19 yaşındaki Baran Aksaka’nın sürpriz şekilde tercih edilmesi de yine opsiyonlar arasında yer alıyor. Ancak Buruk ve ekibi, Sivas maçı için bunu riskli görüyor.

Galatasarayda sürpriz transfer gelişmesi Eski takımıyla görüştü, ayrılmak istiyor

ICARDI SEVİNCİ

Galatasaray'da Mauro Icardi sevinci yaşanıyor. Dünya Kupası arasında hazırlıklarını İstanbul'da devam ettiren Galatasaray'da sakatlık geçiren ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden Mauro Icardi, tedavisinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a dönerek saha çalışmalarına başladı. Demir Grup Sivasspor maçında riske edilmeyecek Mauro Icardi, Ankaragücü maçında kadroda olacak.

Okan Buruk, Ankaragücü maçında Mauro Icardi'yi sahaya sürerek Fenerbahçe derbisine hazırlayacak. Buruk, Mauro Icardi için asıl planlarının Ankaragücü maçı olduğunu açıklamıştı.

Galatasarayda sürpriz transfer gelişmesi Eski takımıyla görüştü, ayrılmak istiyor

GOMIS'TEN MÜTHİŞ KATKI

Okan Buruk ilk senesinde kadro mühendisliği konusunda da adeta ders verdi. Takımda Gomis ile beraber Mustafa Muhammed ve Diagne gibi forvetler bulunmasına rağmen, 37 yaşındaki Fransız oyuncuyu takımda bırakan başarılı çalıştırıcı, “2 forvet alacaksak Gomis’i tutmamız yeterli. O tecrübesi ile bize katkı verecek ve hamle oyuncumuz olacak” diyerek yönetime sunduğu tez haklı çıktı. Tecrübeli futbolcu, Icardi ve Seferovic’e rağmen büyük katkı verdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz transfer gelişmesi Eski takımıyla görüştü, ayrılmak istiyor

OKAN BURUK, VAN AANHOLT VE SEFEROVIC'İ SİLDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hollandalı sol bek Van Aanholt ve İsviçreli golcü Haris Seferovic'i ligin ikinci yarısında düşünmüyor. Buruk sol bekte Aanholt yerine Kazımcan ve Emre Taşdemir'i tercih ederken forvet hattında Seferovic; Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'in ardından üçüncü tercih konumuna düştü.

Galatasaray bu iki isimle yollarını ayırdıktan sonra forvet ve sol bek bölgesine takviye yapmayı planlıyor. 

BERKAN KUTLU, ALANYASPOR İLE GÖRÜŞTÜ

Orta sahada özellikle bu sezon beklentilerin çok altında kalan Berkan Kutlu'nun Alanyaspor 'a transferi için kulüpler arasında birkaç görüşme yapıldığı ortaya çıktı. Fanatik'te yer alan habere göre genç oyuncunun Sarı-Kırmızılı takımda mutsuz olduğu ve bu nedenle ayrılmaya sıcak baktığı, tarafların satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde mutabakata varabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz transfer gelişmesi Eski takımıyla görüştü, ayrılmak istiyor

BERKAN KUTLU'NUN PERFORMANSI

Galatasaray'ın 2021-2022 sezonunun başında Aytemiz Alanyaspor'dan 4 milyon Euro'ya transfer ettiği Berkan Kutlu geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla 48 maçta görev yaparken 3 asist katkısında bulundu.

Berkan Kutlu bu sezon ise yedek kulübesinden çıkamadı. Genç futbolcu 13 karşılaşmada 1 gol 1 asist yaptı.