Galatasaray Galatasaray'da Tete'den transfer kararı! Açıklama geldi

Galatasaray'da Tete'den transfer kararı! Açıklama geldi

17.02.2024 - 10:29 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı yıldız futbolcu Tete'nin ayrılacağı yönünde iddialar gündemde yer alıyordu. Tete'nin menajerinden konu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Galatasarayda Teteden transfer kararı Açıklama geldi

Ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı konuşulan Tete'nin ülkesi Brezilya'ya döneceği ve Gremio ile Palmerias'ın oyuncuyla ilgilendiği öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

Brezilya'da transfer dönemi devam ederken, Tete'nin menajeri Pablo Bueno, oyuncusunun ülkeye dönüş ihtimali üzerine konuştu.

"PALMERIAS'A GİTME İHTİMALİ YOK"

Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola'ya açıklamalarda bulunan Bueno, Tete'nin Palmerias'a transfer olma olasılığının bulunmadığını söyledi.

Galatasarayda Teteden transfer kararı Açıklama geldi

"KARİYERİNİ AVRUPA'DA SÜRDÜRECEK"

24 yaşındaki futbolcunun Brezilya'ya dönme şansı olmadığını belirten Pablo Bueno, Tete'nin Galatasaray'dan ayrılması halinde kariyerini Avrupa'da sürdüreceğini vurguladı.

BU SEZON PERFORMANSI

Tete bu sezon Galatasaray formasıyla 32 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu, 3 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden Tete'nin sözleşmesinde 1 yıl da opsiyon bulunuyor.

 

Yazarlar