Galatasaray Galatasaray'da Torreira’nın telefonunda Devrim Özkan detayı!

Galatasaray'da Torreira’nın telefonunda Devrim Özkan detayı!

03.12.2023 - 10:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Pendikspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Mücadele öncesinde Torreira’nın telefonundaki Devrim Özkan detayı dikkat çekti.

Galatasarayda Torreira’nın telefonunda Devrim Özkan detayı

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, Pendikspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Müsabaka öncesi Lucas Torreira’nın telefonunun arkasına koyduğu resim dikkat çekti.

Haberin Devamı

GALATASARAY 2 ATTI 3 ALDI
Tredyol Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, deplasmanda Pendikspor ile karşılaştı. Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazandı. Sarı kırmızılı takımın golü 69. dakikada Cedric Bakambu ve 82. dakikada Hakim Ziyech'ten geldi.

DEVRİM ÖZKAN'IN FOTOĞRAFI VAR
Lucas Torreira, müsabaka öncesi takım halinde zemini kontrol etmek için sahaya çıktı. O sırada Uruguaylı futbolcunun telefonu elindeydi ve telefonunun arkasında sevgilisi Devrim Özkan ile olan fotoğrafı vardı.

Galatasarayda Torreira’nın telefonunda Devrim Özkan detayı

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, Süper Lig'de oynanan Alanyaspor maçı öncesi sevgilisi Devrim Özkan ile saha içinde görüntülü konuştuğu görülmüştü.

"SENİ SEVİYORUM"
Torreira, geçtiğimiz günlerde ise sosyal medyada Devrim Özkan'ın kendisini öperken verdiği pozu yayınlamıştı. 27 yaşındaki futbolcu, kalp emojisiyle birlikte "Seni seviyorum" mesajı göndermişti. Sarı-kırmızılı orta sahanın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi görmüştü.

Haberin Devamı

"ASILSIZ VE YALAN HABER"
Ünlü çiftin bebek beklediği iddia edildi. Özkan, hamilelik iddiaları sonrası menajerinin açıklasına X hesabından yer verdi. Açıklamada, "Oyuncum Devrim Özkan hakkında çıkan haberler asılsız ve yalandır. Uzun süredir yapılan üzücü ve yıpratıcı haber ve sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatılmış ve devam etmektedir" denildi.

Galatasarayda Torreira’nın telefonunda Devrim Özkan detayı

Yazarlar