Galatasaray Galatasaray'da transfer operasyonu başladı! ilk hedef..

Galatasaray'da transfer operasyonu başladı! ilk hedef..

26.12.2014 - 13:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray Ocak ayı ara transfer dönemi için transfer çalışmalarına başladı. Listenin başında ismi daha önce de anılan Marsilyalı golcü Gignac var.

Galatasarayda transfer operasyonu başladı ilk hedef..

2009'da Kader Keita'yı Sarı-Kırmızılı takıma getiren menajer Alfred Obrou bu transfer için bizzat devreye girdi. Obrou, yakın dostu olan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'le geçen hafta Brüksel'de yüz yüze görüştü. Gignac'ın net 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşmeye imza atabileceği bildirildi. Transferin sezon sonunda gerçekleşmesi halinde imza parası da talep edileceği eklendi. "Gignac'ı kim istemez?" diyen Ergün ise hem teknik heyet hem de yönetimle toplantı yaptıktan sonra geri dönüş yapacaklarını söyledi. Bu görüşmeden sonra Prandelli gitti, Hamza Hamzaoğlu geldi ve Gignac meselesi kulüp içinde hala çözüme kavuşamadı. Galatasaray yönetimi bu transferi bitirmek için Hamza Hamzaoğlu'nun raporunu bekliyor.
DİNAMO MOSKOVA PEŞİNDE
Marsilya'daki sözleşmesinde 3.6 milyon Euro yazan Gignac'ın vergiler düşüldüğünde eline net 2.4 milyon Euro geçiyor. Fransız kulübü, ücretini düşürmesi halinde yeni sözleşme sunacaklarını bildirdi ama 29 yaşındaki golcü bunu kabul etmedi. Sezon başında Marsilya'dan Valbuena'yı alan Dinamo Moskova, Gignac'a da talip oldu. Rus kulübü, Valbuena'ya verdiği net 3.2 milyon Euro'yu Gignac'a ödemeye hazır.

Haberin Devamı

GİGNAC'TAN 19 MAÇTA 12 GOL

Fransız RMC Sport radyosu da geçtiğimiz günlerde, Galatasaraylı yetkililerin Marsilya'nın Metz'i 3-1 yendiği maçta Gignac'ı izlediğini duyurmuştu. Gignac'ın bu sezon ligde 19 maçta 12 golü bulunuyor.

Yazarlar