Galatasaray Galatasaray'da transfer yasağı gerçeği ortaya çıktı! Küçük pürüz

Galatasaray'da transfer yasağı gerçeği ortaya çıktı! Küçük pürüz

15.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

FIFA, Galatasaray’a geçici transfer yasağı getirdi, sarı-kırmızılılar şaşkınlık geçirdi. Ancak olayın küçük bir bedel olması Cim-Bom’u rahatlattı.

Galatasarayda transfer yasağı gerçeği ortaya çıktı Küçük pürüz

Sezon başında sarı-kırmızılılara transfer olan Lucas Torreira’nın eski kulübü Pescara, dayanışma katkı payından kendine ait olan kısmını istedi. 2015 yılında futbolcuya forma veren İtalyan kulübüne karşılık 18 bin 500 dolara yakın bir bedeldi. Bugüne kadar bu ödemeyi gerçekleştirmeyen Galatasaray, gelen transfer yasağını hemen kaldırabilmek için harekete geçti ve parayı yatırdı. İşin hafta sonuna kalması nedeniyle de yasağın ilk iş günü olan yarın kalkmasının mümkün olacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk ile Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur arasında Hatay maçı sonrası yapılan zirvede 3 takviyenin yapılmasına karar verildi. Buna göre sol bek için Uğur Çiftçi işini bitiren sarı-kırmızılılar, stoper ve forvet için çalışmalarını sürdürüyor.

SON DOKUNUŞ MATA'YA

Galatasaray ligde üst üste 8. maçını kazanarak zirvedeki yerini sağlama alırken şüphesiz bu başarıda Okan Buruk’un payı çok fazla. Neredeyse her futbolcuya dokunan genç teknik adam, bu şekilde performansları yukarı çekti. Böylece sarı-kırmızılılarda sezon başında tartışılan bazı isimler giderek havaya girdi ve takımın önemli parçası haline geldi.

Buruk’ın bu anlamda son dokunuşu Mata’ya oldu. 35 yaşındaki İspanyol oyuncu, iyi oynamadığı bir maçta hemen kenara alınmadı ve devre sonundaki iki golüyle galibiyette önemli bir rol oynadı. Florya’daki olumlu hava ile oyuncularını bir bir kazanan Buruk’un sıradaki hedefinin ise Yusuf Demir olduğu belirtildi.

Haberin Devamı