Galatasaray Galatasaray'da Victor Nelsson direkten döndü! Plandan vazgeçildi

Galatasaray'da Victor Nelsson direkten döndü! Plandan vazgeçildi

06.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yükselen performansıyla dikkat çeken Victor Nelsson için yapılan plandan vazgeçildiği ortaya çıktı.

Galatasarayda Victor Nelsson direkten döndü Plandan vazgeçildi

Samsunspor deplasmanında gol de atan ve son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Galatasaraylı Victor Nelsson aslında yolcuydu. Ancak, önce Davinson Sanchez sonra da Abdülkerim Bardakcı’nın sakatlanmasıyla savunmanın vazgeçilmezi olan Nelsson yeniden değer kazandı. Sezon başında Sanchez’e formasını kaptıran Nelsson için yönetimin planı da devre arasında satmaktan yanaydı.

Haberin Devamı

Değeri yeniden yükseldi
Ancak bir süre oynamayan Nelsson’un değeri, yaz aylarına göre bir hayli düşmüştü. Devre arasında, 12-13 milyon euroya 'hayır' denilmeyecekti. Ne var ki üst üste gelen sakatlıklar ile plan bozuldu. Danimarkalı oyuncu, ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Üstelik değeri de yeniden yaz için konuşulan rakamlara yükseldi. Nelsson ile İngiltere ve İtalya’dan bazı kulüpler ilgileniyor.

Vinicius sahnede
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında bugün, Trendyol 1. Lig temsilcisi Teksüt Bandırmaspor'u ağırlayacak. RAMS Park'ta yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Mücadele A Spor'dan yayınlanacak. Galatasaray’ın yeni transferi Carlos Vinicius bugün ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyecek. 30 yaşındaki forvetin yarım devre oynamasının planlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Kupadaki diğer maçlar şöyle:
14.30 V.F. Karagümrük - Samsunspor,
17.30 MKE Ankaragücü - 24Erzincanspor

Yazarlar