Galatasaray Galatasaray'da Wilfried Zaha için seferberlik ilan edildi

Galatasaray'da Wilfried Zaha için seferberlik ilan edildi

21.08.2023 - 11:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın başarılı operasyonla renklerine kattığı Wilfried Zaha'dan beklentisi yüksek. Teknik heyet bu kapsamda Fildişi Sahilli yıldızın en kısa sürede hazır bir duruma gelmesini istiyor.

Galatasarayda Wilfried Zaha için seferberlik ilan edildi

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin de çok istediği sırada kadrosuna kattığı Zaha'dan beklentisi çok fazla... Sarı-Kırmızılı ekip bu kapsamda Fildişi Sahilli yıldızın en kısa sürede hazır bir duruma gelmesini istiyor. 

Haberin Devamı

Aslan’da şimdi rota Molde

Trabzonspor maçını 3 puanla geçen Galatasaray’da artık tek gündem Şampiyonlar Ligi. Eleme turlarını bir bir geride bırakan Cim Bom, Play-Off’ta çarşamba günü Molde ile kozlarını paylaşacak. Deplasmanda oynanacak ilk karşılaşmanın ardından rövanş, 29 Ağustos Salı günü İstanbul’da. Trabzonspor galibiyeti sonrası dün yenileme antrenmanı gerçekleştiren Galatasaray, bugün ve yarın taktik provalar yapacak.

 

Zaha için seferberlik

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor mücadelesinde kadroda yer almayan Wilfried Zaha, son 2 idmanda takımdan ayrı çalışmıştı. Yıldız futbolcunun tedavisine yoğun şekilde devam ediliyor. İngiliz futbolcunun çarşamba günü oynanacak Molde mücadelesinde forma giyip giymeyeceği henüz net değil. Zaha deplasman kafilesinde yer alsa dahi, teknik direktör Okan Buruk’un ilk 11’de riske etmesi beklenmiyor.

Haberin Devamı