Galatasaray Galatasaray'da yaprak dökümü! Sezon sonu 10 yolcu

Galatasaray'da yaprak dökümü! Sezon sonu 10 yolcu

07.03.2022 - 17:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor'a kaybeden Galatasaray'da bir yandan UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona maçı hazırlıkları diğer yandan mevcut kadro ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılı teknik adam Torrent, kadroyu kendisinin kurmadığının altını çizdi. İspanyol hocanın kalması durumunda takımdan göbnderilecek 10 isim belli oldu.

Süper Lig'de üst üste alınan 2 galibiyet sonrası İttifak Holding Konyaspor'a mağlup olan Galatasaray'da moraller düştü. Bazı futbolcuların etkisiz performansı taraftardan tepki gördü. 2-0 kaybedilen Konyaspor maçı sonrası "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu kadro bana kaldı" diyen Domenec Torrent'in yeni sezonda takımda kalması halinde birçok futbolcuyu kadroda düşünmediği ortaya çıktı. İşte Torrent'in gelecek sezon göndermeyi planladığı isimler...

Haberin Devamı

Galatasarayda yaprak dökümü Sezon sonu 10 yolcu

ARDA TURAN
Galatasaray'da kaptan Arda Turan'ın gelecek sezon kadroda düşünülmediği ifade edildi. 35 yaşındaki oyuncunun da futbolu bırakması gündemde. Arda Turan Konyaspor öncesi son antrenmanda muhabirlerin yanından geçerken, "Bana futbolu bıraktırıp jübile yaptırdınız. Jübile yaparken onu da yanımda götüreceğim" ifadelerini kullanmıştı. Teknik direktör Torrent, Arda'nın fotoğrafına tepki göstermemiş ancak "Yönetimimiz ve bizim için zor durumdu" diye yorum yapmıştı.

Galatasarayda yaprak dökümü Sezon sonu 10 yolcu

ALPASLAN ÖZTÜRK
Torrent'in davranışlarından memnun olmadığı Alpaslan Öztürk'ü gelecek sezon kadroda düşünmediği öğrenildi. 28 yaşındaki savunmacının sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasarayda yaprak dökümü Sezon sonu 10 yolcu

BARIŞ ALPER YILMAZ
Galatasaray'da pek varlık gösteremeyen 21 yaşındaki Barış Alper Yılmaz'ın da tecrübe kazanması adına kiralık olarak gönderebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda yaprak dökümü Sezon sonu 10 yolcu

RYAN BABEL
Rizespor maçında sonradan oyuna girip etkili bir performans ortaya koysa bile Babel dönemi Galatasaray'da kapanmak üzere. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı futbolcuyla yollar ayrılacak.

SOFIANE FEGHOULI
Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi bitecek bir diğer isim olan Feghouli'yle de yollarını ayıracak. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Konyaspor maçına götürülmeyen Cezayirli oyuncunun yapılan son teklifi de kabul etmediği ve kendisine kulüp aradığı bildirildi.

YILLIK 1.5 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Halihazırda 3 milyon 850 bin euro kazanan Feghouli'ye, Galatasaray yönetimi 2+1 yıl için 1.5 milyon euro artı bonuslardan oluşan bir teklif sundu. Ancak tecrübeli oyuncunun bu teklifi reddettiği öğrenildi.

Galatasarayda yaprak dökümü Sezon sonu 10 yolcu

HALİL DERVİŞOĞLU
Bu sezon Galatasaray'da bekleneni veremeyen Halil Dervişoğlu için sarı-kırmızılı yönetim bir girişimde bulunmayacak. Genç golcü Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin radarında.

İSMAİL ÇİPE
Galatasaray'ın kaleci İsmail Çipe ile yollarını ayırması bekleniyor. 27 yaşındaki file bekçisi, gösterdiği performansla taraftarlardan yoğun tepki görmüştü.

Galatasarayda yaprak dökümü Sezon sonu 10 yolcu

FATİH ÖZTÜRK
Galatasaray sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk'e yeni bir teklif yapmayacak.

Haberin Devamı

OĞULCAN ÇAĞLAYAN
Devre arasında Eyüpspor'a kiralanan Oğulcan Çağlayan, gelecek sezon sarı-kırmızılı takımda düşünülmüyor.

Galatasarayda yaprak dökümü Sezon sonu 10 yolcu

ERICK PULGAR
Galatasaray, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Erick Pulgar için herhangi bir girişimde bulunmayacak. Şilili oyuncu şu ana kadar oynadığı maçlarda bekleneni veremedi. (Akşam)