Galatasaray Galatasaray bir transferi daha bitirdi! Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

Galatasaray bir transferi daha bitirdi! Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

07.08.2023 - 16:15 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son dakika gelişmelerini Skorer TV canlı yayınında aktardı. Dindar, Galatasaray'ın yeni transferini açıkladı ve Ljubljana maçının ardından bu ismin resmen açıklanacağını ifade etti.

Galatasaray'da tüm gözler NK Olimpija Ljubljana ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme karşılaşmasına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, Slovenya temsilcisini elemesi halinde Devler Ligi play-off turunda Molde-Klaksvik eşleşmesinin galibi ile gruplara kalmak adına mücadele verecek.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen sarı-kırmızılılarda transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Serkan Özen'in sorularını yanıtlayan Dindar, sarı-kırmızılıların yeni transferini duyurdu. Nevzat Dindar, yıldız oyuncunun NK Olimpija Ljubljana ile oynanacak maçın ardından resmen açıklanacağını belirtti.

Nevzat Dindar'in değerlendirmeleri şu şekilde:

"ZANIOLO'NUN KADRODA OLMAMASI SAKATLIĞIYLA İLGİLİ"

"Zaniolo'nun olmayacağını belirtmiştik. Kasığındaki sakatlık sebebiyle kadroda yer almadı. Satıldığı yönündeki haberler yalan. Slovenya'ya götürülmeme sebebi tamamen kasığındaki sakatlık sebebiyle. Bir anlaşma olsaydı bu gizlenmezdi zaten. Birçok olası senaryo içerisinde Zaniolo'nun da ismi var ama Zaniolo'nun olmaması sakatlığıyla alakalı. Icardi kadroda ama hoca oynatmaz. Mauro Icardi fiziksel olarak beklediğimizden daha iyi noktada. Hazırlık maçlarında oynamadı kampta da yer almadı. Bir anda bu maçta oynatmak büyük bir risk. Falcao'da da büyük bir risk almıştı Galatasaray ve bedelini ödemişti. Benzer bir senaryo yaşanmaması içni hoca Icardi ile başlamayacak. Zaha ve Kerem Demirbay henüz hazır değil. Torreira da hazırlık kampı görmedi. Açığını kapattı ama hazırlık maçlarında yer almadı. Ben yine de hocanın Torreira ile başlaması gerektiğini düşünüyorum. Torreira'nın olmadığı anlarda takımın bundan olumsuz etkilendiği görüldü. Halil iyi bir sınav vermedi ikinci Zalgiris maçında. Bakambu forvette olabilir."

Haberin Devamı

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

"GALATASARAY GRUPLARA KALIRSA KADRODA GÜNCELLEMELER OLACAK"

"Galatasaray gruplara hiç bu kadar yakın olmamıştı. Galatasaray'ın geleneğinde bu turları geçmek vardır. Manchester United ile başlayan süreç buralara kadar gelmiştir. Olumsuz bir süreç beklemiyorum. Beklenildiği gibi Galatasaray'ın gruplara kalmasını bekliyorum. Galatasaray gruplara kaldığı an ona göre bazı güncellemeler de olacağını düşünüyorum."

"RASHICA TRANSFERİ BU HAFTA BİTER"

"Rashica bence bu hafta biter. Galatasaray, Norwich ile kıran kırana pazarlıklar devam ediyor. Süreç olumlu başlamamıştı bu görüşmelerde. 11 milyon eurolardan 8 milyon eurolara kadar indi. Galatasaray ise 6.5 milyon euroyu gözden çıkardı. Aldığım bilgiler doğrultusunda Rashica transferi bu hafta bitecek. Okan Buruk da takımın bozulmasını istemiyor. Rashica için Fenerbahçe iddiaları da vardı. Sonuç olarak Rashica, Galatasaray'da oynamak istediği belirtiyor. Nasıl Angelino, Kerem Denirbay ve Halil Dervişoğlu ısrar ettiyse Rashica da ısrar ediyor. Ljubljana maçından sonra Rashica'nın açıklanmasını bekliyorum."

Haberin Devamı

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

SÜRPRİZ AYRILIK: SERGIO OLIVEIRA

"Takımdaki sürpriz ayrılıklardan brinin Oliveira olacağını düşünüyorum. Suudi Arabistan'dan değil İtalya'dan bazı teklifler var. Galatasaray'da kötü bir performans sergilemedi ama Şampiyonlar Ligi ile yoğun maç takvimi göz önüne alındığında yeterli olup olmadığı sorgulanıyor. Sonuç olarak seviye çok daha farklı bir boyutta. Oliveira'nın yerine düşünülen isimler düşünüldüğünde artık Galatasaray'ın hedefi başka boyutlarda. Oliveira'nın maaş yükü var. Galatasaray, Oliveira için gelen teklifleri değerlendirecek. Burada bir ayrılık bekliyorum. İtalya veya İspanya'dan birine gidecek."

Haberin Devamı

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

"GALATASARAY, MORUTAN'I KİRALAYACAK"

"Morutan'ı Türkiye'den Konyaspor istiyor. Suudi Arabistan Al-Tawoun kulübü 4.5 milyon euroluk resmi bir teklifte bulundu. İtalya Serie B'den birkaç takımın radarında. Serie A kulüpleri de istiyor ama daha çok bir alt lig takımları Morutan'ı istiyor. Galatasaray bonservisiyle göndermek istemiyor. Kiralama seçeneği masada. Galatasaray, Morutan için 4.5 milyon euroluk remsi teklifi elinin tersiyle geri çevirdi."

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

"YUNUS AKGÜN AYRILIĞA SICAK BAKIYOR"

"Yunus Akgün'ü gazetede de yazmıştım detayları da verebilirim. Leicester City, Bordeaux ve Nantes'ın teklifleri var. Yunus Akgün'de toplam 7 milyon euroluk bir satış düşünülüyor. Yunus Akgün de ayrılığa sıcak bakıyor. Galatasaray'ın opsiyon maddesi konusunda biraz daha akıllıca davranmasını bekliyorum. Opsiyon maddesi Galatasaray'ın lehine olmalı. Yunus Akgün, Adana Demirspor'da oynadığı dönemde Galatasaray'a 7 milyon euroluk bir teklif gelmişti. Yunus Akgün giderken ondaki potansiyeli ve patlamayı öngörmek lazım. Yusuf Demir şu anda umutsuz vaka durumunda. Galatasaray'ın Yusuf'a verdiği bonservisi çıkarabilecek bir performans sergilemedi. Yusuf'un sık sakatlanma durumundan arınması gerkeiyor. Barcelona görmüş bir oyuncudan bahsediyoruz. Galatasaray'da kalma ihtimali yok. Bonservisiyle değil kiralık olarak gönderilecek. Yusuf Demir'in bu ligde keyifle izlenebilecek doğru bir takıma gitmesi Galatasaray için doğru bir strateji olur. Batuhan'ın gelişimini düşünerek Gaziantep FK'ya kiraladı Galatasaray... Bir yandan Günay'ı transfer etti ama diğer yandan Batuhan'ın gelişimi için oyuncunun önünü açtı. Planlama böyle yapılır."

Haberin Devamı

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

"ZANIOLO GİDERSE RASHICA DIŞINDA BİR İSİM DAHA GELECEK"

"Galatasaray'da birçok kanat oyuncusu var. Rashica gelecek. Zaniolo giderse Galatasaray oraya bir transfer daha yapar ama Zaha da var. Rashica'nın da Galatasaray'da olduğunu varsayarsak öncelikler daha farklı pozisyonlar. Zaniolo her an satılabilir. Buna kendimizi hazırlayalım. Bunu çok dramatize etmenin bir anlamı yok. Ribery gibi kaçmadı güzel bir tat bıraktı. Ribery, Galatasaraylıların kalbinde bir yara açmıştı. Zaniolo'nun takımına aidiyeti var."

"PAREDES-GALATASARAY GÖRÜŞMELERİ YENİDEN BAŞLADI"

"Paredes-Galatasaray ilişkisinde ilk defa oyuncu tarafında bir yumuşama ve sıcak bakma durumu var. Gözü yükseklerdeydi ama buranın değerini anlamaya başladı. Baktığında Icardi, Zaha ve Zaniolo gibi isimleri görünce etkilenmeye başladı. Beklediği ve hayal ettiği teklifler de gelmedi. Murlu olabileceği bir yer var. Galatasaray artık hayal edilebilecek bir gerçek. Paredes'te yeniden bir süreç başladı. 8 numara pozisyonu için listeye yazılan ilk isimdi ve Galatasaray bu sezon listesinin ilk sırasındaki isimleri bitirdi. Icardi olmasaydı kimi alacağını biliyorum. Transfer dönemi bitsin sonra açıklayacağım. Galatasaray'da Icardi olmasaydı alternatifi hazırdı. Şu anda konuşmanın anlamı yok. Paredes olur ama Galatasaray orta sahaya kalburüstü bir oyuncuyu daha getirir."

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

"GALATASARAY, TORREIRA'YI GÖNDERMEYECEK"

"Corriere dello Sport, Napoli'nin Torreira için Galatasaray'a 15 milyon euro teklif ettiğini iddia etti. Yönetim de bu bilgiyi doğruladı ama Torreira'yı alacak para henüz basılmadı. Torreira yıllar sonra Galatasaray'ın kanayan yarası olan ön libero pozisyona ilaç oldu. Torreira'nın ayrılığına sıcak bakmıyor."

"GALATASARAY, AVRUPA'DA ADINDAN SÖZ ETTİRECEK"

"Mbappe ve Neymar gibi çok ekstra isimleri bir kenara koyuyorum. Galatasaray forması herkesi ikna eder. Galatasaray'ın markasının dünyanın her tarafında ağırlığı var. Korkanlar daha da korkacak. Böyle bir Galatasaray geliyor. Avrupa'da adından söz ettirecek ve kalitleli oyuncuların oynayacağı bir dönem başladı. Galatasaray'ın seviyesi artık bu noktada. Galatasaray'ın 8 ve 10 numaraya yapacağı transferler seviye atlatacak seviyede. Ben ligi daha çok önemsiyorum. Bu sene şampiyonluk biraz daha özel olacak. Başka takım taraftarının psikolojisi olmaz şu tabloyu görünce. Fenerbahçe de uzun süre sonra kaliteli bir transfer dönemi geçiriyor."

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

AYRILACAK İSİMLERİ TEK TEK AÇIKLADI

"Fredrik Midtsjö'ye Verona'dan resmi teklif geldi. Verona'nın teklifi 2.5 milyon euro seviyelerinde. Sergio Oliveira, İtalya ve İspanya'dan teklifler aldı. Takımdan ayrılabilir. Zaniolo'da ayrılık olabilir. Nelsson için Galatasaray'a önümüzdeki günlerrde bir teklifin gelebileceğini düşünüyorum. Nelsson kalırsa bir stoper takviyesi yapılacak. Giderse 2 stoper birden alınacak. Berkan Kutlu'ya Fransa'dan bazı takımların ilgisi var. Yunus Akgün, Leicester City'ye çok yakın. Yusuf Demir'in de kiralanması gündemde."

"RODRIGO DE PAUL ZOR!"

"Rodrigo De Paul ismi konuşuldu ama çok zor. Gider formasını alırdım. Joao Felix çok fnatastik bir transfer olurdu. Icardi de heyecan vericiydi ama Felix başka bir yerde. Erden Timur ve Dursun Özbek, Galatasaraylılara bugün bu isimleri hayal ettirebiliyorsa helal olsun demek lazım. Galatasaray o kadar güçlü hale geldi ki bugün Griezmann ve Felix gibi isimleri rahat rahat konuşuyoruz. Bu iki isim olmasa bile Galatasaraylıları mutlu edebilecek bir isim gelecek."

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Canlı yayında isim verdi: Ljubljana maçından sonra açıklanır

"PAREDES DIŞINDA ORTA SAHAYA BİR İSİM DAHA EKLENECEK"

"Fred listedeki isimlerden biri. Galatasaray, Paredes'in yanına bir oyuncu daha alacak. Paredes, Galatasaray'ın bu transf dönemindeki ilk göz ağrılarından biri. Ndombele'ye Torreira'nın yükünü hafiletebilecek bir oyuncu gözüyle bakılıyor. Paredes ve Ndombele'nin dışında iyi bir 10 numara olabilir. Mauro Icardi-Griezmann ikilisi olursa Avrupa'nın en iyi ikilisi olur. Artık nokta atışların olacağı döneme girdik."