Galatasaray Galatasaray'da Zaniolo çıldırdı! Tünel kapısını tekmeledi

Galatasaray'da Zaniolo çıldırdı! Tünel kapısını tekmeledi

16.05.2023 - 22:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da oyuna sonradan giren Nicolo Zaniolo dakikalar için kırmızı kart görmesi damga vurdu.

Galatasarayda Zaniolo çıldırdı Tünel kapısını tekmeledi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da oyuna sonradan giren Nicolo Zaniolo VAR kararıyla kırmızı kart gördü. İtalyan oyuncu kırmızı sonrası sinirlerine hakim olamadı

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda maçı Galatasaray 2-0'lık skorla kazandı.

Galatasaray'a karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 45+11. dakikada penaltıdan ve 89. dakikada Mauro Icardi attı

Haberin Devamı

GALATASARAY TARAFTARI YALNIZ BIRAKMADI
Galatasaray'ı 3 bine yakın taraftarı tribünden destekledi.

Karşılaşma için misafir takım taraftarlarına normal kapasitenin üstünde yer ayrıldı. Sarı-kırmızılı futbolseverler, ayrılan bölümü büyük oranda doldurdu.

Haberin Devamı

ZANIOLO 6 DAKİKADA KIZARDI
Galatasaray'da Nicolo Zaniolo, VAR incelemesinin ardından direkt kırmızı kart gördü. 69'da oyuna giren Zaniolo, 75. dakikada oyun dışında kaldı.  Zaniolo, 75'de Mehmet Yeşil'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Hakem sarı kartını VAR incelemesiyle kırmızıya çevirdi.

Galatasarayda Zaniolo çıldırdı Tünel kapısını tekmeledi

TÜNEL KAPISINI TEKMELEDİ
Zaniolo kırmızı kart sonrası tünele giderken sinirden tünel kapısını tekmeledi. Hıncını alamayan İtalyan yıldız içeri girdikten sonra da tüneli yumrukladı.

FENERBAHÇE MAÇINDA SAHADA
Zaniolo'nun direkt gördüğü kırmızı kart sonrası 2 maç ceza alması bekleniyor. Bu durumda yıldız isim Galatasaray'ın Sivasspor ve Ankaragücü  mücadelelerinde oynayamayacak. İtalyan ismin cezası Fenerbahçe maçında sona erecek.

SABRİ SARIOĞLU'DAN SONRA İLK
Nicolo Zaniolo, Mayıs 2013'ten (Sabri Sarıoğlu vs Fenerbahçe) bu yana oyuna sonradan girdiği Süper Lig maçında doğrudan kırmızı kart gören ilk Galatasaray oyuncusu oldu (vs İstanbulspor).

HAYAL KIRIKLIĞI
Bazı taraftarlar Zaniolo'nun bu kırmızısına tepki gösterdi. İşte sosyal medyaya yansıyan eleştiriler...

"Ligin boyu kısalırken puan farkını korumak çok önemli. İyi galibiyet. korumak çok önemli. İyi galibiyet. Kerem Icardi'ye sonunda attırdı. Umarım rahatlamıştır. Zaniolo tam bir hayal kırıklığı. Bazı oyuncular performans olarak düşük. Takımı belli başlı oyuncular taşıyor. Okan Buruk bu duruma bir çare bulmalı."

Haberin Devamı

Galatasarayda Zaniolo çıldırdı Tünel kapısını tekmeledi