Galatasaray Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı açıklaması! 'Tedavisine başlanmıştır'

Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı açıklaması! 'Tedavisine başlanmıştır'

07.04.2023 - 20:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın sol arka alt adele grubunda aşil tendon komşuluğunda zorlanma tespit edildi.

Galatasaraydan Abdülkerim Bardakcı açıklaması Tedavisine başlanmıştır

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Abdülkerim Bardakcı’nın sponsorumuz Liv Hospital’da yapılan tetkikleri sonucunda sol arka alt adele grubunda aşil tendon komşuluğunda zorlanma tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

Haberin Devamı

28 yaşındaki stoper bu sezon Galatasaray'da 24 maçta forma şansı buldu. Abdülkerim Bardakcı bu karşılaşmalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Tecrübeli oyuncu aynı zamanda 2 asist üretti.

Galatasaray'ın transferi için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödediği Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Zonguldak altyapısında yetişen Abdülkerim Bardakcı daha sonra Konyaspor altyapısına transfer oldu. Tecrübeli futbolcu sırasıyla Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'da kiralık olarak forma giydi.