Galatasaray Galatasaray'dan çılgın bonservis talebi! Lazio'da Lucas Torreira ısrarı

Galatasaray'dan çılgın bonservis talebi! Lazio'da Lucas Torreira ısrarı

19.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da Lucas Torreira ısrarının sürdüğü ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, Uruguaylı futbolcu için istediği bonservis bedeli dudak uçuklattı.

Galatasaraydan çılgın bonservis talebi Lazioda Lucas Torreira ısrarı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla dikkat çeken Lucas Torreira, Avrupa devlerinin gözdesi haline geldi. İngiltere ve Almanya'dan da talipleri bulunan tecrübeli orta saha için en ısrarcı davranan kulüp Lazio oldu.

Haberin Devamı

Serie A ekibinin ısrarla kadrosuna katmak istediği Lucas Torreira için Galatasaray'ın istediği bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

6 MİLYON EUROYA GELDİ

Arsenal'da gözden çıkarılan Lucas Torreira, 2022-2023 sezonu başında 6 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer oldu. 27 yaşındaki orta saha sarı-kırmızılılarda dikkat çeken bir performansa imza attı. Okan Buruk'un vazgeçilmezi olan Lucas Torreira, 34 maçta forma şansı buldu. Uruguaylı orta saha bu müsabakalarda 1 asist üretti.

Galatasaraydan çılgın bonservis talebi Lazioda Lucas Torreira ısrarı

Lucas Torreira'nın Galatasaray'da gösterdiği performans Avrupa'dan takımların ilgisini çekti. 27 yaşındaki orta saha için Serie A'dan Milan, Premier Lig'den Newcastle United ve Bundesliga'dan Wolfsburg'un ilgisinin olduğu öğrenildi. Başarılı futbolcuya en fazla ilgi gösteren kulübün Serie A ekibi Lazio olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

LAZIO'DA TORREIRA ISRARI

Maurizio Sarri yönetimindeki Lazio'nun Daniel Boloca transferini düşündüğü ancak Serie A ekibinin bu ismi kalıcı çözüm olarak görmediği belirtildi. İtalyan basınında yer alan habere göre; Lazio, Galatasaray'dan Lucas Torreira için bir kez daha harekete geçti.

Galatasaraydan çılgın bonservis talebi Lazioda Lucas Torreira ısrarı

Lazio'nun transferdeki en büyük sorununun Galatasaray'ın istediği bonservis bedeli olduğu belirtildi. 27 yaşındaki orta saha için sarı-kırmızılıların 18-20 milyon euro bandında bir rakam istediği kaydedildi.

Lazio'nun aynı zamanda Bologna'dan Jerdy Schouten'le de ilgilendiği aktarıldı. Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Montevideo Wanderers altyapısında yetişen Uruguaylı futbolcu daha sonra Pescara, Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina formaları giydi. Lucas Torreira, Uruguay Milli Takımı'nda 40 maçta oynadı.