Galatasaray Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha çalımı! KAP'a bildirildi, işte sözleşme detayları

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha çalımı! KAP'a bildirildi, işte sözleşme detayları

23.07.2023 - 20:14 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı geldi. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Zaha'yı KAP'a bildirdi. Öte yandan yıldız futbolcunun maliyeti ortaya çıktı.

Galatasaraydan Fenerbahçeye Wilfried Zaha çalımı KAPa bildirildi, işte sözleşme detayları

Bir süredir Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Wilfried Zaha'da bomba bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip Wilfried Zaha ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Bunun yanında Fildişi Sahilli futbolcunun maliyeti ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

İSTANBUL'A GELİYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre sarı-kırmızılıların KAP'a bildirdiği Fildişi Sahilli oyuncu, bu akşam saat 22.00'de İstanbul'a gelecek.

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Galatasaray transferin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye göndermede de bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin paylaşımında 'ZAHAHAHA' ifadeleri ile birlikte 'Ali Cabbar' şarkısının melodisi yer aldı.

Galatasaraydan Fenerbahçeye Wilfried Zaha çalımı KAPa bildirildi, işte sözleşme detayları

Uzun süredir Fenerbahçe ile de adı geçen 30 yaşındaki futbolcu, Crystal Palace'ta geride kalan sezonda 28 maça çıkarken takımına 7 gol, 3 asistlik katkı vermişti.

Haberin Devamı

İŞTE MALİYETİ

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Wilfried Zaha’nın 3 yıllık toplam maliyeti imza parası dahil 23 milyon euro olduğu öğrenildi.

MENAJERİ KADIKÖY'E BİLE GELDİ

Fenerbahçe, Crystal Palace ile olan sözleşmesi biten yıldız futbolcu ile uzun süredir transfer görüşmelerini sürdürüyordu. Zaha'nın menajeri geçtiğimiz sezon Kadıköy'deki Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını da tribünden takip etmişti.

FENERBAHÇE İSTEDİ ASLAN KAPTI

Fenerbahçe'de gözler Wilfried Zaha transferine çevrilmişken geçtiğimiz gün İngiliz basınından çarpıcı bir iddia gündeme gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in cevap beklediği yıldız oyuncu için devreye giren Galatasaray, kararlı bir hamleyle dikkat çekmişti.

İNGİLİZ BASINI DUYURMUŞTU

Wilfried Zaha'nın bir türlü karar vermemiş olması kendisiyle ilgilenen takımların sabrını taşırmış durumdayken son olarak devreye giren ve transferi bitirmeyi hedefleyen takım Galatasaray olmuştu. İngiliz basınından Daily Mail, Galatasaray'ın Wilfried Zaha için devrede olduğunu belirtirken transferin bir an önce sonuçlandırılması adına yoğun bir çaba harcandığını ifade etmişti.

Galatasaraydan Fenerbahçeye Wilfried Zaha çalımı KAPa bildirildi, işte sözleşme detayları

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOZU

Wilfried Zaha için Fenerbahçe'nin de girişimlerinin sürdüğünü belirten Daily Mail, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kozuyla avantaj sağlamak istediğini aktarmıştı. Bir an önce oyuncunun transferini bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın Zaha'ya 8 milyon Pound sözleşme ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme seçenekleriyle cezbetmek istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

WILFRIED ZAHA KİMDİR?

Futbolculuk kariyerinde Manchester United, Cardiff City ve Crystal Palace formalarını terleten 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Crystal Palace formasıyla çıktığı 458 maçta takımına 166 gollük katkı (90 gol - 76 asist) sağladı. Tam adı Dazet Wilfried Armel Zaha olan yıldız futbolcu, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.