Galatasaray Galatasaray'dan Fernando Muslera açıklaması! Durumu belli oldu

Galatasaray'dan Fernando Muslera açıklaması! Durumu belli oldu

06.02.2023 - 01:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Fernando Muslera ile ilgili ilk açıklama geldi.

Galatasaraydan Fernando Muslera açıklaması Durumu belli oldu

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Trabzonspor'u 2-1'lik skorla deviren Galatasaray'da Fernando Muslera şoku yaşandı. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı eldivenin sakatlığı sonrası bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Kaptanımız Fernando Muslera’nın sponsor hastanemiz Liv Hospital’da yapılan tetkiklerinde, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmiştir. (Navicular İmpaksiyon)" denildi.

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?

Trabzonspor'un 82'nci dakikada kazandığı serbest vuruşta Fernando Muslera sert gelen topu çıkardı. Marc Bartra topu tamamlamak isterken rakibiyle çarpıştı. Fernando Muslera bu kurtarış sonrası sakatlık geçirdi.

Galatasaraydan Fernando Muslera açıklaması Durumu belli oldu

Halil Umut Meler sağlık görevlilerini kenardan oyun alanına davet etti. Uruguaylı eldiven tedaviye rağmen yerden kalkamadı ve sedye istendi. Bu sırada tribünde Uruguaylı kaleci için alkışlar yükseldi.

Fernando Muslera sahaya gelen sedyeyle kenara geldi. Oyuna devam edemeyen Fernando Muslera'nın ayağının üstüne basmakta zorlandığı görüldü. Sarı-kırmızılılarda kalan sürede Okan Kocuk eldivenleri devraldı.

Haberin Devamı

KOLTUK DEĞNEKLERİYLE STATTAN AYRILDI

Haberin Devamı

Galatasaray'da maça devam edemeyen Fernando Muslera maçın ardından stadyum koridorlarında görüntülendi. Uruguaylı eldiven koltuk değnekleriyle stadyumdan ayrıldı. Fernando Muslera'ya sarı-kırmızılıların sağlık heyeti eşlik etti.

Galatasaraydan Fernando Muslera açıklaması Durumu belli oldu

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN MUSLERA MESAJI

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Fernando Muslera ile ilgili konuştu. Galibiyete sevinemediklerini belirten Kerem Aktürkoğlu, "Galibiyet önemli tabi ancak Muslera'nın sakatlığı da bizim için, takım için önemli. MR çekilecek ve umuyoruz ki takıma dönecek kısa zamanda" dedi.

OKAN BURUK: UMARIM ÖNEMLİ BİR ŞEY YOKTUR

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk maç sonu açıklamasında Fernando Muslera'nın sakatlığına dair açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Muslera'nın ayağında bir ağrı var, doktorumuz hastanede değerlendirecek. İnşallah önemli bir şey yoktur ve küçük bir şeyle atlatırız. Bir darbe aldı, darbenin ne getirdiğini tam olarak bilemiyoruz. Sadece Galatasaray için değil, Türkiye için önemli bir isim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Fernando Muslera açıklaması Durumu belli oldu

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır da Fernando Muslera'nın sakatlığıyla ilgili konuştu. Tecrübeli eldiven, "Muslera'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Galatasaray takım doktoru Yener İnce, "Muslera'nın sakatlık geçirdiği bölge sağ ayağı. Şu anda MR'da, MR'dan sonra göreceğiz" açıklamasını yaptı.