Galatasaray Galatasaray'dan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif! Okan Buruk açıklamıştı

Galatasaray'dan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif! Okan Buruk açıklamıştı

23.07.2022 - 00:14 | Son Güncellenme:

Yerli santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray'dan bomba bir hamle geldi. Teknik direktör Okan Buruk'un 'Bir forvet daha kadromuza katmak istiyoruz.' açıklaması sonrası sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte sarı-kırmızılı ekipte forvet transferi için teklif yaptığı o yıldız...

Galatasaraydan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif Okan Buruk açıklamıştı

2022-2023 sezonunda Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da gündem santrfor hamlesine çevrildi. Sarı-kırmızılılar bu noktada Mohamed ve Diagne ayrılığının ardından Seferovic'i kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Okan Buruk son yaptığı açıklamada, "Farklı bir forvet daha kadromuza katmak istiyoruz." İfadelerinde bulunmuştu. İşte sarı-kırmızılıların gündemindeki o isim ve detaylar...

3 TRANSFER YAPILDI

Sarı-kırmızılılarda gelecek sezon öncesi kadroya çok sayıda önemli takviye yapıldı. Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı kadroya dahil edildi. Sarı-kırmızılılar, Altay'dan Kazımcan Karataş'la 5 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig devi, Porto'dan Sergio Oliveira'yı kadrosuna kattı.

Galatasaraydan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif Okan Buruk açıklamıştı

10 AYRILIK BİRDEN

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gelecek sezon adına kadroda düşünülmeyen isimlerle vedalaşıldı. Sarı-kırmızılılarda takıma veda eden isimler arasında Marcao, Valentine Ozornwafor, Mbaye Diagne, Bartuğ Elmaz, Ali Yavuz Kol, Alpaslan Öztürk, Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Semih Kaya ve Arda Turan gibi oyuncular yer aldı.

Haberin Devamı

MOHAMED'DEN DUYGUSAL VEDA

Galatasaray'ın Nice'le satın alma opsiyonlu kiralık transferi konusunda anlaşma sağladığı Mostafa Mohamed, Avusturya kampından ayrıldı. Mısırlı futbolcu, takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaşırken duygusal anlar yaşadı. Mostafa Mohamed'in oldukça üzgün olduğu kameralara yansıdı.

ALİ AKMAN SÜRPRİZİ

Yerli santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray, eski futbolcusu ve idari menajeri Ayhan Akman'ın yeğeni Ali Akman için Eintracht Frankfurt'a kiralama teklifinde bulundu.

Galatasaraydan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif Okan Buruk açıklamıştı

FRANKFURT GÖZDEN ÇIKARDI
Bursaspor'dan ayrılarak Eintracht Frankfurt'a transfer olan Ali Akman, NEC Nijmegen'e kiralanmıştı. Bu sezon geri dönen Akman, kadroda yine düşünülmüyor.

TEKLİF MASADA
Yeni sezonda mutlaka bir santrfor daha alacak olan Galatasaray, genç futbolcu Ali Akman'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

AYHAN AKMAN DA DEVREDE
Geçtiğimiz sezon Nijmegen'de 32 maça çıkan Ali Akman 21 kez ilk 11'de sahaya çıktı. 6 gole imza atan Akman Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alıyor. Ali Akman, amcası Ayhan Akman'dan dolayı Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor. Efsane isim de yeğenine Parçalı formayı giydirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif Okan Buruk açıklamıştı

İMZA ATARSA 4. AKMAN
Ayhan Akman'ın yeğeni olan Ali Akman Galatasaray kadrosuna katılırsa kuzenleri Hamza Yiğit ve Efe ile beraber sarı-kırmızılı formayı giyecek.

TARİHE GEÇTİ

Nijmegen'de 19 yaşında 6. golüne ulaşan Ali Akman, Hollanda Eredivisie tarihinde 26. hafta sonunda bu rakama ulaşan en genç oyuncu unvanını elde etti.

"Sezon sonunda Frankfurt'a geri döneceğim" diyen Ali Akman, "Umarım Frankfurt'ta kalabilirim. Yazın ne olacağını göreceğim. NEC'e tekrar kiralanmayı konuşmak için henüz erken. Burada harika vakit geçiriyorum. Mutluyum. Kariyerim için çok doğru bir seçim yapmışım. Burada çok fazla tecrübe elde ettim" açıklamasında bulunmuştu.

"AVRUPA'DAKİ İLK SEZONUM VE YALNIZIM"
Ali Akman, "Avrupa'da yalnız başına olmak kolay değil. Henüz 19 yaşımdayım ve bu benim Avrupa'daki ilk sezonum. Taraftarlar, takım arkadaşlarım ve teknik heyet ile iyi vakit geçiriyorum. NEC Nijmegen'e geldiğim için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Galatasaraydan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif Okan Buruk açıklamıştı

ALİ AKMAN'IN HOLLANDA PERFORMANSI

Haberin Devamı

Nijmegen formasıyla 32 maçta görev alan Ali Akman bu maçlarda 6 gol kaydetti. Akman aynı zamanda kanat forvet olarak da görev alabiliyor. Ali Akman'ın sözleşmesi Frankfurt ile 30 Haziran 2025 yılında sona erecek.

Yazarlar