Galatasaray Galatasaray'dan Samu Costa hamlesi

Galatasaray'dan Samu Costa hamlesi

19.11.2022 - 14:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın İspanya’nın Almeira takımında forma giyen Portekizli ön libero Samu Costa için girişimde bulunduğu ortaya çıktı. 2021 yılının Temmuz ayında Portekiz ekibi Braga’dan Alaves’e transfer olan genç yıldız için detaylı bir çalışma yapıldığı belirtildi.

Galatasaraydan Samu Costa hamlesi

Sezon başında yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, devre arasında yapacağı takviyeler için girişimlerini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar bir yandan da potansiyeli olan oyuncular için arayışlarına devam ediyor.

Haberin Devamı

SAMU COSTA İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Galatasaray'ın İspanya'nın Almeira takımında forma giyen Portekizli ön libero Samu Costa için girişimde bulunduğu ortaya çıktı. 2021 yılının Temmuz ayında Portekiz ekibi Braga'dan Alaves'e transfer olan genç yıldız için detaylı bir çalışma yapıldığı belirtildi.

21 yaşındaki ön libero, kısa süre içinde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 5 milyon Euro piyasa değeri olan Samu Costa'nın kulübü Almeira ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Galatasaraydan Samu Costa hamlesi

KAÇ MAÇTA OYNADI

Portekiz Milli Takımı alt yaş gruplarında 12 kez forma giyen Costa, bu maçlarda 2 kez fileleri havalandırmayı başardı. İspanyol ekibinde bu sezon 11 kez görev alan Costa kariyerinde 69 maçta ön libero, 16 maçta merkez orta, 1 maçta sol kanat ve 1 maçta ise 10 numara oynadı.

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetimi, Portekizli yıldız orta sahayı sezon sonu için düşünüyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonunda İspanyol ekibinin kapısını çalacak ve yıldız oyuncunun transferini bitirmeye çalışacak.