Galatasaray Galatasaray'dan sol beke Angelino hamlesi! İşte önerilen rakam

Galatasaray'dan sol beke Angelino hamlesi! İşte önerilen rakam

28.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, savunmanın sol bölgesi için İspanyol futbolcuyu gündemine aldı. Geçen sezon Hoffenheim’de kiralık oynayan Angelino’nun bonservisi Leipzig’de bulunuyor. Alman kulübüne, 1.5 milyon euro kiralama, 5 milyon euro da satın alma önerisi sunuldu.

Galatasaraydan sol beke Angelino hamlesi İşte önerilen rakam

Galatasaray’da sol bek transferinde ibre Angelino’ya döndü. Geçen sezon solbekte istediği verimi alamayan ve bu sene alternatifli bir liste üzerinde değerlendirme yapan sarı-kırmızılılar 7-8 kişilik bir liste üzerinde çalışıyordu. Angelino, Tavares, Sandro, Rogerio ve Telles bu listede dikkat çeken isimlerdi.

Haberin Devamı

Okan Buruk ve ekibinin yaptığı değerlendirme sonucunda İspanyol futbolcu Angelino’nun isminin ön plana çıktığı belirtildi.

Galatasaray geçen sezonu Hoffenheim’da kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki İspanyol futbolcu için Leipzig’e kiralık satın alma opsiyonlu teklifte bulundu.

İki taraf arasındaki görüşmelerde önemli mesafe kat edildiği bildirildi. 2 yıl daha Leipzig ile sözleşmesi bulunan Angelino için 1.5 milyon euro kiralama ve satın alma opsiyonu olarak da 5 milyon euro teklif edildiği belirtildi.

Alman ekibiyle ufak detayların görüşüldüğü öğrenildi. İspanyol oyuncunun ise sarı-kırmızılı takımda oynamayı kabul ettiği vurgulandı.

 

Yazarlar