Galatasaray Galatasaray'dan sol beke sürpriz transfer! Eski yıldız için temaslar başladı

Galatasaray'dan sol beke sürpriz transfer! Eski yıldız için temaslar başladı

26.06.2023 - 20:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'da sol bek transferi için çalışmalar hızlandırıldı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda gündemine eski yıldızını aldığı öne sürüldü. Aslan'ın transfer için temaslara başladığı aktarıldı.

Galatasaraydan sol beke sürpriz transfer Eski yıldız için temaslar başladı

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da ilk gündem maddesi sol bek oldu. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda gündemine sürpriz bir ismi dahil etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski futbolcusu için yeniden harekete geçtiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların tecrübeli sol beki kadrosuna katmak için temaslara başladığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ADEKUGBE'NİN OPSİYONU KULLANILMADI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralanan Samuel Adekugbe'nin sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu kullanılmadı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki Kanadalı oyuncunun sözleşmesinde yer alan 1 milyon euroluk bedeli Hatayspor'a ödemedi.

Samuel Adekugbe sezonun tamamlanmasının ardından Hatayspor'a geri döndü. Sarı-kırmızılılarda 6 maça çıkan Samuel Adekugbe toplam 507 dakika sahada kaldı.

Galatasaraydan sol beke sürpriz transfer Eski yıldız için temaslar başladı

EMRE TAŞDEMİR'E VEDA EDİLDİ

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Emre Taşdemir'le yeni anlaşma imzalanmadı. Sarı-kırmızılılarda uzun yıllardır forma giyen 27 yaşındaki sol bek sezonun tamamlanmasının ardından boşa çıktı.

Haberin Devamı

Eyüpspor ve Pendikspor'la anılan Emre Taşdemir henüz herhangi bir takımla sözleşme imzalamadı. Galatasaray'a veda eden Emre Taşdemir sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Galatasaraydan sol beke sürpriz transfer Eski yıldız için temaslar başladı

ICARDI'NIN TEMSİLCİSİ KONUŞTU

Galatasaray'ın bonservisini almak istediği ve Suudi Arabistan ekiplerin de kadrosuna katmayı hedeflediği Mauro Icardi'nin temsilcisi Elio Pino suskunluğunu bozdu. Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını belirten Elio Pino, "Galatasaray'la görüşmelerde şu anlık anlaşmaya yakın değiliz. Henüz böyle bir şey söz konusu değil. İki taraf arasında görüşmeler devam ediyor" dedi.

SOL BEKTE ALEX TELLES SÜRPRİZİ

Sol bek transferinde Angelino ve Nuno Tavares'ten henüz olumlu cevap alamayan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldiği ortaya çıktı. Fotomaç'ın haberine göre; Sol bek için arayışlarını sürdüren Galatasaray, Alex Telles'e kanca attı.

Galatasaraydan sol beke sürpriz transfer Eski yıldız için temaslar başladı

Manchester United'dan ayrılması beklenen Brezilyalı futbolcu için temasların başladığı aktarıldı. Galatasaray kurmaylarının Alex Telles'in bonservisini düşük bir ücrete almayı planladığı vurgulandı.

Milan'dan Theo Hernandez'i kadrosuna katmak isteyen Premier Lig devinin, Alex Telles'in takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktığı belirtildi. Brezilyalı futbolcunun yeniden Galatasaray'da forma giymeye istekli olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

KİRALIKTAN GERİ DÖNDÜ

Manchester United'ın geçtiğimiz sezon Sevilla'ya kiraladığı Alex Telles, La Liga ekibinde 38 maça çıktı. 30 yaşındaki sol bek bu müsabakalarda 3 asist üretti. Sevilla'dan Manchester United'a geri dönen Alex Telles'in sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

29 MİLYON 800 BİN EUROLUK BONSERVİS

Juventude altyapısında yetişen Alex Telles, 2012-2013 sezonunda Gremio'ya imza attı. Galatasaray, Alex Telles'in bonservisini 6 milyon 150 bin euro karşılığında aldı. Brezilyalı oyuncu, 2015-2016 sezonunda kiralık olarak Inter forması giydi. 30 yaşındaki sol bek, 2016-2017 sezonunda 7 milyon 350 bin euro bedelle Porto'nun yolunu tuttu. Manchester United, Alex Telles'in bonservisini 2020-2021 sezonu başında 15 milyon euro karşılığında aldı.