Galatasaray Galatasaray'dan sürpriz transfer! 22 yaşındaki gurbetçi gündemde

Galatasaray'dan sürpriz transfer! 22 yaşındaki gurbetçi gündemde

15.01.2023 - 19:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in ilk yarısında oynadığı son iki maçta rakiplerine üstünlük kuran ve liderliğini sağlamlaştıran Galatasaray'da gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Süper Lig devinin transferde sürpriz bir karara imza attığı ve 22 yaşındaki gurbetçi futbolcuyu gündemine aldığı öğrenildi.

Galatasaraydan sürpriz transfer 22 yaşındaki gurbetçi gündemde

Spor Toto Süper Lig'de yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray'da Hatayspor maçının ardından transfer zirvesi gerçekleşti. Okan Buruk ve Erden Timur'un toplantısının ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılıların gündemine aldığı genç oyuncu belli oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Galatasaray'da ilk ayrılığın santrfor mevkisinde yaşanacağı öğrenildi. Benfica'dan sezon başında kiralanan Haris Seferovic ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılılarda, Yusuf Demir'in de kiralık olarak başka bir takıma gitmesi gündeme geldi. Dries Mertens ve Mauro Icardi transferleriyle Avrupa'da ses getiren Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde de bu tarz bir yıldızı kadrosuna katmayı planladığı aktarıldı.

Hücum hattına takviye düşünen sarı-kırmızılıar, sezon başında ilgilendiği Lucas Moura'yı tekrar gündemine aldı. Tottenham'ın Brezilyalı çok yönlü hücum oyuncusu Moura'nın, hocası Conte ile yıldızları barışmadı. Premier Lig'de 8 maçta sadece 90 dakika süre alabilen 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray'ın teklifini değerlendirmek istiyor. PSG'den Icardi'yi kiraladığı taktikle hareket eden sarı-kırmızılı kulüp, Moura'nın ücretinin büyük bölümünü İngilizler'in ödemesini istedi. Galatasaray bedelsiz kiralama formülü üzerinde duruyor ve taraflar arasında görüşmeler devam ediyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan sürpriz transfer 22 yaşındaki gurbetçi gündemde

UĞUR ÇİFTÇİ, ASLAN OLUYOR

Bu sezon Van Aanholt, Kazımcan ve Emre Taşdemir rotasyonundan formsuzluk ve sakatlıklar sebebiyle istediği verimi alamayan, son olarak bu bölgede Dubois'yı kullanmaya başlayan Galatasaray, aradığı sol beke kavuşuyor... Sivasspor'la her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki Uğur Çiftçi'ye kısa süre içinde resmi imza attıracak. Forma istikrarıyla dikkat çeken Uğur'un Galatasaray'a gelir gelmez formayı kapması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un da böylece ilk 11'deki 3 yerli mecburiyetinde eli bir hayli rahatlamış olacak.

CENK ÖZKAÇAR HAMLESİ

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, sol beke Uğur Çiftçi takviyesinin ardından stopere de transfer yapmak üzere kolları sıvadı. Sarı-kırmızılıların hedefinde Valencia'da kiralık oynayan ve bonservisi Lyon'da bulunan Cenk Özkaçar var.

Galatasaraydan sürpriz transfer 22 yaşındaki gurbetçi gündemde

İspanyol kulübünde sadece 3 lig maçında 327 dakika şans bulabilen 22 yaşındaki solak stoperle temaslara geçen Galatasaray yönetiminin ilerleme kaydettiği öğrenildi. Galatasaray bu transferle birlikte altyapıdan yetişen Metehan ile Emin Bayram dışında yedeği olmayan Abdülkerim - Nelsson ikilisine önemli bir alternatif sağlayacak.

Haberin Devamı