Galatasaray Galatasaray'dan ters köşe transfer! Sağ kanada İspanya'dan takviye

Galatasaray'dan ters köşe transfer! Sağ kanada İspanya'dan takviye

25.06.2022 - 21:00 | Son Güncellenme:

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından futbol yapılanmasında değişikliklere imza atan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda Okan Buruk imza atmasının ardından hamlelerini hızlandıran Galatasaray'la ilgili bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devinin yeni sağ kanadını İspanya'da bulduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaraydan ters köşe transfer Sağ kanada İspanyadan takviye

Okan Buruk'la sözleşme imzalanmasının ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar gelecek sezon yarışmacı bir kadro kurmak için harekete geçti. Süper Lig deviyle ilgili İspanya'dan transfer iddiası ortaya atıldı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

OKAN BURUK'LA 1+1 YILLIK İMZA

Galatasaray'da Domenec Torrent'in kovulmasının ardından teknik direktörlüğe Okan Buruk getirildi. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli teknik adamla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, düzenlenen imza töreninde transfer sorusuna cevap verdi.

Sarı-kırmızılı takımın eksik bölgelerine hamleler yapacağını belirten Okan Buruk, "Kamp yapacağız, hazırlık maçı oynayacağız. Bunları göreceğiz. Bizim de dışarıdan takip ettiğimiz, başkanımızın da bildiği bazı takviyelere ihtiyacımız var. Orta sahadaki eksiklerin üzerinde doğru şekilde çalışacağız. Yerli sayısını da hesaplamamız gerekiyor. Hem yerli hem de kaliteli, direkt etki edecek yabancı oyuncuları kadroya katmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan ters köşe transfer Sağ kanada İspanyadan takviye

"ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUZ"

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek de transfer çalışmaları hakkında konuştu. Başkan Özbek, Erden Timur ve ekibinin çalışmalarına devam ettiğini belirtti ve "Futboldaki başarıya verdiğimiz önem ortada. Taraftarımız hiç endişe etmesin. Erden Timur da transferle ilgili açıklamalar yaptı. Çok iyi çalışıyoruz. Taraftarlarımızı mutlu etmek en büyük amacımız. Gereken şeyler yapılacak" dedi.

Galatasaraydan ters köşe transfer Sağ kanada İspanyadan takviye

ABDÜLKERİM BARDAKCI KADROYA DAHİL EDİLDİ

Sarı-kırmızılılarda savunmaya ilk hamle geldi. Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'yı takımına dahil etti. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki savunmacı ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Abdülkerim Bardakcı'nın yeni sezon kampına katılacağı öğrenildi.

IVAN ALEJO İDDİASI

Galatasaray'la ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol basınından La Voz Digital'in haberine göre; Galatasaray, Cadiz'de forma giyen Ivan Alejo'yu transfer etmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların 27 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

Galatasaraydan ters köşe transfer Sağ kanada İspanyadan takviye

6 GOLE KATKI SAĞLADI

İspanyol futbolcu geçtiğimiz sezon Cadiz formasıyla 24 müsabakada süre aldı. 27 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. Tecrübeli sağ kanat takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. Ivan Alejo'nun Cadiz ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan ters köşe transfer Sağ kanada İspanyadan takviye

Haberin detaylarında tecrübeli futbolcu için Galatasaray'ın sezonun sona ermesinin ardından Cadiz'le görüştüğü de kaydedildi. CD Parquesol ve Real Valladolid'de altyapı eğitimini alan Ivan Alejo daha sonra Atletico Madrid B, Villarreal B, Alcorcon, Eibar, Getafe, Malaga ve Cadiz'de oynadı.

Karim Benzema'nın Real Madrid formasıyla en iyi asistleri