Galatasaray Galatasaray'dan Zaha sonrası bir bomba daha! Teklif ortaya çıktı

Galatasaray'dan Zaha sonrası bir bomba daha! Teklif ortaya çıktı

26.07.2023 - 08:25 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray, Zaha sonrası bir yıldız futbolcu için daha harekete geçti. Sarı-kırmızılı ekibin teklifi ortaya çıkarken, yıldız futbolcu için tüm şartlar zorlanacak. İşte detaylar...

Galatasaraydan Zaha sonrası bir bomba daha Teklif ortaya çıktı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta sahanın merkezi için ibreyi yıldız oyuncuya çevirmiş durumda. Son yaşanan gelişmeler, transferin şartlarını zorlaştırsa da Sarı-Kırmızılılar, bu hamle için geri adım atmayı düşünmüyor.

Haberin Devamı

ROTA ORTA SAHA TRANSFERİ

Son olarak Cedric Bakambu ve Wilfried Zaha transferlerini açıklayan Galatasaray'da yeni sezon kadrosu adına çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'da rota orta saha transferine çevrilmiş durumda.

Galatasaraydan Zaha sonrası bir bomba daha Teklif ortaya çıktı

YILDIZ TAKVİYESİ

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele etme hedefiyle yola çıkan Galatasaray, geniş bir kadro kurmayı planlıyor. Bu doğrultuda orta sahanın ortasına mutlaka önemli bir yıldız takviyesinin yapılması bekleniyor.

HEDEFTE FRED VAR

Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray’da gündemde bir süredir Fred yer alıyor... İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın formasını giyen Brezilyalı futbolcu ile yapılan görüşmeler devam ediyor.

Galatasaraydan Zaha sonrası bir bomba daha Teklif ortaya çıktı

TEKLİF 8 MİLYON EURO

Haberin Devamı

Son olarak Sarı- Kırmızılılar, 8 milyon Euro bonservis önerdi. Ancak Fulham da tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

ŞARTLAR ZORLANACAK

Hal böyle olunca transfer zora girdi. Ancak Lucas Torreira’nın yanına mutlaka yıldız bir isim almak isteyen yönetim, şartları sonuna kadar zorlamayı hedefliyor.

KİRALAMA FORMULÜ DEVREDE

Buna göre bonservis bedelinin, bonuslarla birlikte 10 milyon Euro’ya kadar çıkarılabileceği öne sürüldü. Cim Bom, ayrıca alternatif isimlerle de görüşmelerine devam ediyor.

Bayern Münih’te görev yapan Ryan Gravenberch için de nabız yoklanacak. Hollandalı orta saha oyuncusu için maliyet araştırması yapılıyor. Eğer Fred ile anlaşma sağlanamaz ise 21 yaşındaki oyuncuyla temasa geçilecek.