Galatasaray Galatasaray'ı İstanbul'da bekleyen tehlike!

Galatasaray'ı İstanbul'da bekleyen tehlike!

23.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Rams Başakşehir maçı öncesi bazı konular Galatasaray’ı tedirgin ediyor. Çağdaş Atan’ın son dönemde ters gelmesi, takımın tek idman yapabilmesi ve morallerin bozuk olmasının yanı sıra hakem Kadir Sağlam endişe yaratıyor.

Galatasarayı İstanbulda bekleyen tehlike

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında bugün Rams Başakşehir’e konuk olacak. Şampiyonlar Ligi’nde üç gün önce Kopenhag ile karşılaşan Cim-Bom’u Başakşehir maçı öncesi tedirgin eden konular bulunuyor. Sarı-kırmızılıları endişelendiren noktalar şöyle:

Haberin Devamı

Başakşehir’in başına kısa süre önce geçen Çağdaş Atan ligin ilk haftasında Kayserispor’la Galatasaray’a çelme takmıştı. Atan geçen sezon da Kayseri’nin başında sarı-kırmızılı takıma karşı galip gelmişti.

Galatasaray, Kopenhag maçından sonraki gün rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Cim-Bom bugünkü maça sadece 1 taktik antrenmanla çıkacak. Okan Buruk ve ekibi Avrupa sınavı nedeniyle yeterli dinlenme ve hazırlanma şansı bulamadı.

Galatasaray’da yine bu maça çıkarken morallerin bozuk olması da handikap olarak gösteriliyor. Özellikle Kerem Aktürkoğlu ve Muslera, Kopenhag maçındaki performansları ile eleştirilmişti.

Hakem Kadir Sağlam geçen sezon Galatasaray ile Başakşehir arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçını yönetmişti. Galatasaray bu maçta kupaya veda ederken, Sağlam’ın kararları sarı-kırmızılıların tepkisini toplamıştı.

Haberin Devamı

TETE ZİRVEDE

Cim-Bom’un Kopenhag’la 2-2 berabere kaldığı maçta nefis bir vuruşla skoru belirleyen Tete, UEFA anketinde zirveye çıktı. Brezilyalı yıldızın 88. dakikada attığı klas gol, Şampiyonlar Ligi’nde haftanın en iyisi seçildi. Sacha Boey’in attığı gole asist yapan Tete, Devler Ligi’nde ilk haftanın karmasında da yer almıştı.