Galatasaray Galatasaray'ın eski yıldızından Fenerbahçe itirafı! 'Asla oynamam'

Galatasaray'ın eski yıldızından Fenerbahçe itirafı! 'Asla oynamam'

11.07.2023 - 18:11 | Son Güncellenme:

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve daha sonra Avrupa'nın dev takımlarına transfer olan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı ekibin ezeli rakibi Fenerbahçe hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

Galatasarayın eski yıldızından Fenerbahçe itirafı Asla oynamam

Daha önce Galatasaray forması ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve sarı-kırmızılı takımdan sonra Avrupa'nın dev takımlarında forma giyen yıldız futbolcu, Fenerbahçe hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYON GALATASARAY

Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasında yer alan Okan Buruk, teknik direktör olarak sarı-kırmızılıların başındaki ilk sezonunda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı. Okan Buruk, 30 yıl önce futbolcu olarak aynı tarihte Galatasaray'daki ilk lig zaferini yaşadığı gün, yine Ankara'da bu kez hoca olarak bu gururu yaşadı.

Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray, sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonluğa ulaşırken Süper Lig'de 23. kez bu sevinci yaşamış oldu. Sarı-kırmızılılar, 2017-18 ve 2018-19'da peş peşe elde ettiği 2 şampiyonluğun ardından yeniden şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

Galatasarayın eski yıldızından Fenerbahçe itirafı Asla oynamam

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Galatasaray'da sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor'la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

G.SARAY'DA OYNADI

Juventude altyapısında yetişen Alex Telles, 2012-2013 sezonunda Gremio'ya imza attı. Galatasaray, Alex Telles'in bonservisini 6 milyon 150 bin euro karşılığında aldı. Brezilyalı oyuncu, 2015-2016 sezonunda kiralık olarak Inter forması giydi. 30 yaşındaki sol bek, 2016-2017 sezonunda 7 milyon 350 bin euro bedelle Porto'nun yolunu tuttu. Manchester United, Alex Telles'in bonservisini 2020-2021 sezonu başında 15 milyon euro karşılığında aldı.

Galatasarayın eski yıldızından Fenerbahçe itirafı Asla oynamam

KİRALIKTAN GERİ DÖNDÜ

Manchester United'ın geçtiğimiz sezon Sevilla'ya kiraladığı Alex Telles, La Liga ekibinde 38 maça çıktı. 30 yaşındaki sol bek bu müsabakalarda 3 asist üretti. Sevilla'dan Manchester United'a geri dönen Alex Telles'in sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

FENERBAHÇE İTİRAFI

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı sol bek Alex Telles, transfer iddialarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Eski Brezilyalı futbolcu Denilson'un podcast programında açıklamalarda bulunan Telles, "Bir kulüpte oynayıp iyi bir miras bıraktığınızda bu önemli oluyor. Biliyorum herkes profesyonel ama ben hiçbir kulübümün rakibinde oynamayacağım." dedi.

"BEN FENERBAHÇE'DE OYNAMAM"

Sözlerine devam eden Telles, "Örnek vermek gerekirse ben Porto'da oynadım, Benfica'da oynamam. Galatasaray'da oynadım, Fenerbahçe'de oynamam. Juventude'de oynadım ve Caxias için asla oynamam." sözlerini sarf etti.

Galatasarayın eski yıldızından Fenerbahçe itirafı Asla oynamam

Yazarlar