Galatasaray Galatasaray'ın gözdesi De Paul için Al-Ahli kesenin ağzını açtı

Galatasaray'ın gözdesi De Paul için Al-Ahli kesenin ağzını açtı

21.08.2023 - 19:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın ilgilendiği isimler arasında yer alan Rodrigo De Paul için Suudi ekibi Al-Ahli devreye girdi. İşte yapılan bonservis teklifi

Galatasarayın gözdesi De Paul için Al-Ahli kesenin ağzını açtı

Suudi ekibi Al-Ahli, Atletico Madrid'de forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Rodrigo De Paul için temasta bulundu.

Haberin Devamı

 

GALATASARAY'IN DA LİSTESİNDEYDİ
Oyuncu ile Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia ediliyordu. Aslan 8 numara bölgesinde olabilecek en iyi opsiyonu getirmek istiyor. Erden Timur ayrıca Bologna'nın Arjantinli orta sahası Nicolas Dominguez'in de gündemlerinde olduğunu, ancak daha da iyi alternatifler üzerinde çalıştıklarını dile getirmişti.

 

 

 

Maliyeti yüksek olan isimlerden Rodrigo de Paul konusunda da pazarlıklar sürüyordu. Sarı kırmızılılar, haftaya İspanya'ya temsilci göndererek Atletico Madrid ile pazarlıkları son aşamaya getirmeyi hedefliyor.

29 yaşındaki Arjantinli yıldız ise Galatasaray'ın ilgisine çok sıcak yaklaşıyor ve kulüplerin anlaşması halinde, transferin olumlu bitmesi bekleniyordu.  Galatasaray Yönetimi, orta saha transferi için en az 10 milyon Euro'luk bonservis bütçesini hazırlamış durumda.

Haberin Devamı

7 GOL 10 ASİST
2021/22 sezonunun başında Udinese'den Atletico Madrid'e transfer olan Arjantinli orta saha oyuncusu, kırmızı beyazlı ekibin formasıyla toplamda çıktığı 88 maçta 7 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

DÜNYA KUPASI SEVİNCİ YAŞADI

Arjantin Milli Takımı'nın formasını da 54 kez sırtına geçiren 29 yaşındaki oyuncu, 2 kez gol sevinci yaşarken, 2022 Dünya Kupası'nı kazanma başarısı da göstermişti.

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Al-Ahli, 29 yaşındaki orta saha için İspanyol ekibine 32 milyon euroluk teklifle kapısını çaldı.

Suudi ekibi De Paul ile de temaslarını sürdürüyor.