Galatasaray Galatasaray'ın gözdesi milli futbolcu sakatlandı! Sedye ile çıktı

Galatasaray'ın gözdesi milli futbolcu sakatlandı! Sedye ile çıktı

16.08.2022 - 07:24 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'nın ilk haftasında Juventus, Sassuolo'yu 3-0 mağlup ederken Galatasaray'ın gündeminde yer alan milli futbolcu sedye ile dışarı çıktı

Galatasarayın gözdesi milli futbolcu sakatlandı Sedye ile çıktı

Sezona Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, Giresunspor karşısında aldığı 1-0 yenilgiyle haftayı kapattı. Transfer konusunda hamlelerine devam edecek sarı-kırmızılıların gündeminde yer alan milli futbolcu Juventus maçında sakatlandı.

Haberin Devamı

 

ÜMRANİYE UYARISI
Galatasaray’da Ümraniye maçının hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla başladı. Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncularıyla yaptığı toplantıda Giresun maçını unutup, Ümraniye karşılaşmasına konsantre olmasını istedi. Ümraniye’nin ilk karşılaşmada, Fenerbahçe’ye büyük direnç gösterdiğini, Antalya karşısında yenilmesine rağmen iyi oynadıklarını dile getiren Buruk, rakibin kendilerini zorlayabilecek bir takım olduğunu belirtti.

SEKİDİKA İLE YOLLAR AYRILDI
Jesse Sekidika'nın yeni adresi belli oldu. 26 yaşındaki oyuncu sarı-kırmızılılardan ayrılma kararı aldı. Nijeryalı futbolcu, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'la anlaşma sağladı. Galatasaray, Jesse Sekidika ile yolların ayrıldığını KAP'A bildirdi.

Haberin Devamı

JUVENTUS FARKLI KAZANDI
İtalya Serie A'nın ilk haftasında Juventus, Sassuolo'yu konuk etti. Mücadeleyi 3-0 kazanan Juventus sezona 3 puanla başladı. Mücadelede dikkat çeken olay ise milli futbolcunun sedye ile çıkışı oldu.

Mücadelede gol perdesini ise 26. dakikada Juventus'un yeni transferi Angel Di Maria açtı. Arjantinli yıldızın golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 43. dakikada Dusan Vlahovic'in penaltıdan kaydettiği golle farkı 2'ye yükseltti. İlk yarı 2-0'lık skorla geçilirken, 51. dakikada yeniden Vlahovic topu ağlara gönderi ve maçın skorunu belirlemiş oldu.

MERT MÜLDÜR SEDYE İLE ÇIKTI
Sassuolo forması giyen Milli futbolcu Mert Müldür, maçın henüz ilk dakikalarında sakatlık geçirdi. Genç futbolcu, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı, oyuna devam etmeye çalışan Milli futbolcu bir süre sonra kendisini yere bıraktı ve sağlık görevlileri oyuna dahil oldu. İlk müdahalenin ardından Mert Müldür sahaya geri döndü ancak oyuna devam edemedi. Genç futbolcu sedye yardımı ile saha kenarına alındı.

Öte yandan Sassuolo'da oynayan bir diğer Milli futbolcu Kaan Ayhan ise maça ilk 11'de başlarken 90 dakika sahada kaldı.

 

GALATASARAY'IN RADARINDA
Milli futbolcu ile ilgilenen kulüpler arasında Galatasaray da bulunuyor. Aslan'ın yanı sıra, Mert Müldür'e birçok takımdan transfer teklifi geliyor. Sassauolo'da forma giyen 1999 doğumlu savunma oyuncusu dinamizmi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İtalyan ekibi, milli futbolcu için 8 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Marcao'yu 12+3 milyon euro bonservis ile kadrosuna katan Sevilla bu rakama yaklaşırken, Galatasaray'ın teklifinde 1 yılı kiralık sonrasında da, satın alma opsiyonunun yer aldığı öne sürülmüştü

Haberin Devamı

Galatasarayın gözdesi milli futbolcu sakatlandı Sedye ile çıktı

"MERT MÜLDÜR'E ŞU AN İLGİ YOK"
Mert Müldür'ün son durumu hakkında Skorer'e konuşan Milliyet Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar şu ifadeleri kullanmıştı; "Mert Müldür için Galatasaray'ın bir ilgisi vardı ama Galatasaray, Dubois'i kadrosuna akttı. Sassuolo çok akıllı. Şimdi gitseniz 8 milyon Euro isterler. Mert ham sağ bek hem sol bek oynayabilir ama şuanda bu transfer zor."