Galatasaray Galatasaray'ın işini Real Madrid bozdu!

Galatasaray'ın işini Real Madrid bozdu!

24.07.2013 - 17:42 | Son Güncellenme:

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray’da rota Granada’nın başarılı oyuncusu Siqueira’ya çevirilmişti. Ancak araya Real Madrid girdi ve oyuncunun aklını çeldi.

Galatasarayın işini Real Madrid bozdu

Galatasaray'da yönetim, sol bek arayışlarına devam ediyor. Defansın soluna takviye isteyen ancak yabancı kontenjanı nedeniyle kimseyi alamayan sarı-kırmızılılar, Elmander ve Culio'yu göndererek bu bölgeyi güçlendirmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Fatih Terim 'in yönetime, "Bir an önce bu işi bitirin. Siqueira transferi çok iyi olur" dediği belirtiliyor. 2017 yılına kadar Granada ile sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Siqueira'nın ilk tercihinin ise Galatasaray olmadığı ortaya çıktı.

Rotahaber'de yer alan habere göre; Siqueira’nın tek istediği Real Madrid’e transfer olmak… Hatta bu transfer için Granada’daki Kulüp Başkanı Enrique Pina'dan Madrid'e gitmek için izin istediği de iddia edildi.

Durum böyle olunca Galatasaray’da rota yeniden Fluminense'de top koşturan Carlinhos’a çevirldi.

SİQUERA DA MADRİD’İ İSTİYOR

Öte yandan Granada'nın 27 yaşındaki savunma oyuncusu Guilherme Siquera'nın kulüp başkanı Enrique Pina'dan Real Madrid'e transferi ile ilgili izin istediği belirtildi. Siquera'nın kulübü ile 5 yıllık kontratı olmasına rağmen, başkan ile özel olarak görüştüğü ve Real Madrid'e gitmek için özel izin istediği ifade ediliyor. Granada Siquera için 14 milyon Euroluk bonservis bedeli belirledi. Madrid'in ise 8 milyon Euroyu gözden çıkardığı ve iki kulüp arasında çetin pazarlığın sürdüğü belirtiliyor.

Haberin Devamı

Granada'nın şimdiden Siquera'nın gideceğini göz önüne alarak bir sol bek arayışına başladığı da gelen bilgiler arasında.

Yazarlar