Galatasaray Galatasaray'ın istediği Hakan’a sus emri !

Galatasaray'ın istediği Hakan’a sus emri !

27.12.2013 - 09:28 | Son Güncellenme:

Hamburg kulübü, Galatasaray ile ilgili açıklamalarının ardından Hakan Çalhanoğlu’na röportaj kısıtlaması getirdi

Galatasarayın istediği Hakan’a sus emri

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Hamburg’un Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Türk basınına yaptığı açıklamalar Almanya’da büyük bir etki yaptı. 19 yaşındaki oyuncu, “Ben Galatasaraylıyım. Kalbim sarı kırmızı atıyor. Transfer görüşmesi oldu. Mancini büyük hoca. Bir gün onunla çalışmak isterim” ifadelerini kullanmıştı.
Hamburg İdari Menajeri Oliver Krauzer, Bild gazetesine bir demeç vererek Hakan’ın bu açıklamalarını değerlendirdi. Krauzer, “Hakan çocukluğunda Galatasaray taraftarı olmuş olabilir. Bununla birlikte söylediği sözlerin nereye çekilebileceğini düşünmesi gerekir. Ancak ben yine de onun Hamburg’a zarar verecek bir şey yapmak istemediğini düşünüyorum” dedi.
Yaşananlarla ilgili olarak genç oyuncunun menajeri ile görüştüğünü de dile getiren Hamburg yöneticisi, Hakan’ın bundan böyle daha dikkatli olacağını ve röportaj konusunda belli sınırlılıklar getireceklerini söyledi. Kreuzer’in bu gelişmelere olan kızgınlığıyla birlikte oyuncunun kontratını uzatmak konusunda kulübün tereddütü olmadığı da belirtildi.

Yazarlar