Galatasaray Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey, futbol dünyasında ses getirdi! O listede yer aldı

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey, futbol dünyasında ses getirdi! O listede yer aldı

03.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon Okan Buruk'un takımın başına geçmesinin ardından bambaşka bir Sacha Boey'i sahaya yansıtan 22 yaşındaki genç ismin başarısı futbol dünyasında ses getirdi.

Galatasarayın parlayan yıldızı Sacha Boey, futbol dünyasında ses getirdi O listede yer aldı

Galatasaray'da bu sezon sergilediği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Sacha Boey, dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon sakatlıkların da etkisiyle istenilen performansı gösteremeyen genç futbolcunun bu performansı sadece taraftarın değil, teknik heyetin de yüzünü güldürmüş durumda.

BOEY: PERFORMANSIM ARTIK TUTARLI

Galatasaray'ın yıldızlarından Sacha Boey, L'Equipe'e yaptığı açıklamada "Galatasaray sezon başında beni Romanya'ya satmak istedi. Başta bir ay boyunca U19'la antrenmanlara çıktım. Sonra Dubois sakatlandı ve maçtan 2 gün önce tekrar takımla antrenmanlara çıktım. Oynadım ve ondan sonra bir daha asla ilk 11'den çıkmadım. Performansım artık tutarlı. Transfer döneminde neler olacağını isesezon sonu göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasarayın parlayan yıldızı Sacha Boey, futbol dünyasında ses getirdi O listede yer aldı

YÖNETİM BOEY'İN YERİNE ARAYIŞTA

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey her geçen gün bir başka Avrupa ekibini peşine takıyor. Gösterdiği performansla gelecek sezon Süper Lig'de kalması zor gözüken Kamerunlu sağ bekin ayrılık ihtimaline karşı Sarı-Kırmızılı yönetim düğmeye bastı. Foot Mercato'ya göre Aslan, yıldız oyuncunun alternatifini buldu. Kiralık olarak Montpellier'de forma giyen, bonservisi ise Portekiz'den Guimaraes'te bulunan Faleye Sacko ile Galatasaray'ın ilgilendiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

EN PARLAK 6 YILDIZ ARASINDA

Dünyaca ünlü World Soccer Dergisi, Avrupa’nın 5 büyük ligi dışında kalan ülkeleri inceledi, en parlak 6 yıldız futbolcu arasına Galatasaray’dan Sacha de Boey’i dahil etti.

Derginin haberinde Boey, “Dinamizmi, azmi, hızlı ayakları ve kazanma arzusuyla inanılmaz bir 2022-23 sezonu geçiriyor. 2021’de Galatasaray sadece 1 milyon euroya geldi ama şimdi bunu katladı. 25 milyon euro serbest kalma maddesi var. Liverpool, Crystal Palace ve Newcastle United oyuncun peşinde” diye yazdı. Boey ile birlikte diğer isimler şöyle: Fran Navarro (Gil Vicente-Portekiz), Kyogo Furuhashi (Celtic-İskoçya), Mats Wieffer (Feyenoord-Hollanda), Bilal El Khannouss (Genk-Belçika), Lawrence Ati-Zigi (St. Gallen-İsviçre)

Yazarlar