Galatasaray Galatasaray'ın transfer görüşmesini canlı yayında açıkladı! Sezon sonunda boşa çıkacak

Galatasaray'ın transfer görüşmesini canlı yayında açıkladı! Sezon sonunda boşa çıkacak

26.04.2023 - 18:19 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna katmak istediği oyuncu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların yaptığı görüşmeyi, tecrübeli futbolcunun temsilcisi canlı yayında duyurdu. Galatasaray'ın görüşmelerde bulunduğu yıldız futbolcunun sezon sonunda boşa çıkacağını belirtti.

Galatasarayın transfer görüşmesini canlı yayında açıkladı Sezon sonunda boşa çıkacak

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın kış transfer döneminde gündemine gelen tecrübeli futbolcu için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. İspanyol yıldızın temsilcisi, canlı yayında Galatasaray'ın ilgisini açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna katmak istediği başarılı sol bekin sezon sonunda boşa çıkacağı ve yeni bir macera aradığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

SOL BEKE ADEKUGBE DAHİL EDİLMİŞTİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Patrick van Aanholt'un PSV Eindhoven'a transfer olmasının ardından sol beke Samuel Adekugbe'yi dahil etti. 28 yaşındaki sol bek oyuncusu, sezon sonuna kadar kiralandı.

Hatayspor ile Galatasaray arasındaki anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesi dahil edildi. Sarı-kırmızılıların, Kanadalı oyuncunun bonservisini almak istemesi halinde Hatayspor'a 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi.

Galatasarayın transfer görüşmesini canlı yayında açıkladı Sezon sonunda boşa çıkacak

AARON MARTIN GÜNDEME GELMİŞTİ

Galatasaray'da Samuel Adekugbe'nin transferi öncesi gündeme gelen bir diğer isim Aaron Martin olmuştu. Sarı-kırmızılılar, İspanyol sol beki gündemine almış ancak transfer gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

Futbolcunun Türkiye'deki haklarını elinde bulunduran temsilcisi Mesrun İzzet, Aaron Martin için sarı-kırmızılıların ara transfer ve tescil dönemindeki teklifini duyurdu. Radyospor canlı yayına bağlanan Mesrun İzzet, Galatasaray'ın Aaron Martin için ara transfer döneminde görüşmelerde bulunduğunu belirtti.

Galatasarayın transfer görüşmesini canlı yayında açıkladı Sezon sonunda boşa çıkacak

"SÖZLEŞME YENİLEMEYECEK"

Aaron Martin'in Mainz 05 ile yeni sözleşme imzalamayacağını dile getiren Mesrun İzzet, "Aaron, Maiz 05'le sözleşme yenilemeyecek. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Oradaki misyonunu tamamladığını düşünüyor" dedi.

İspanyol sol bekin Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istediğini belirten temsilcisi, "Arzusu, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak. Ocak ayında Galatasaray'la bir görüşmemiz olmuştu" açıklamasını yaptı.

Galatasarayın transfer görüşmesini canlı yayında açıkladı Sezon sonunda boşa çıkacak

"GALATASARAY'DA OYNAMAYA SICAK BAKIYOR"

Aaron Martin'in Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığını ve Türkiye'den başka kulüplerin de radarında olduğunu belirten Mesrun İzzet, "Son dönemde doğrudan bir görüşmemiz olmadı, ama oyuncuyla ilgili Galatasaray'ın olumlu bir fikri olduğunu biliyorum. Aaron da Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. Türkiye'den ilgilenen başka takımlar da var" diye konuştu.

Haberin Devamı

İspanyol sol bek bu sezon Mainz 05'te 26 müsabakada forma şansı buldu. Hücumcu yönüyle dikkat çeken Aaron Martin rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Aaron Martin aynı zamanda takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. Bundesliga temsilcisi ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Aaron Martin'in güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Espanyol altyapısında yetişen Aaron Martin daha sonra Mainz 05'e 3 milyon euro bedelle kiralandı. İspanyol sol bekin bonservisi için Bundesliga temsilcisi 7 milyon euro ödedi. Aaron Martin kısa bir süre Celta Vigo'da kiralık olarak forma giydi. İspanya U-21 Milli Takımı'nda 12 maçta oynayan Aaron Martin herhangi bir skor katkısı veremedi.