Galatasaray Galatasaray'ın transfer teklifini açıkladı! Aslan'dan ters köşe hamle

Galatasaray'ın transfer teklifini açıkladı! Aslan'dan ters köşe hamle

15.08.2022 - 18:01 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda kadrodaki eksik bölgelere takviyeler konusunda görüşmelerin sürdüğü dönemde flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devinin Ganalı futbolcuyu transfer etmek için teklif yaptığı öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Galatasarayın transfer teklifini açıkladı Aslandan ters köşe hamle

Galatasaray'da Okan Buruk'un transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden kurmaylar sürpriz bir ismi gündemine aldı. Süper Lig devinin Ganalı stoperi kadrosuna katmak için transfer teklifini sunduğu belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

YILDIZLAR KADROYA KATILDI

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray'da yıldız isimlerle anlaşma sağlandı. Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon eleştirilerin odağı haline gelen orta saha kurgusuna Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira dahil edildi. Galatasaray'da savunma hattına Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ve Altay'dan Kazımcan Karataş eklendi. Omar Elabdellaoui ve Sacha Boey'un performansından memnun kalmayan sarı-kırmızılılar, Olimpik Lyon'dan Leo Dubois'i kadrosuna kattı. Galatasaray'da santfor mevkisi için Haris Seferovic ve Dries Mertens takıma dahil edildi.

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devinde sözleşmeleri sona eren isimlerin yanı sıra takımda düşünülmeyen oyuncularla da yollar ayrıldı. Aytaç Kara ve Mbaye Diagne'nin devam eden sözleşmeleri feshedildi. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon Charleroi'ye kiraladığı Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu kullanıldı. Mostafa Mohamed, Ligue 1 ekibi Nantes'a satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Olimpiu Morutan da 150 bin euro kiralama ücretiyle birlikte satın alma opsiyonu da dahil olmak üzere Pisa'nın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Galatasarayın transfer teklifini açıkladı Aslandan ters köşe hamle

MARCAO GİTTİ, NELSSON'A TEKLİF

Sevilla'nın yoğun ısrarının ardından Galatasaray, Marcao'yu La Liga'ya gönderdi. İspanyollar, Marcao'ya 12 milyon euro bonservis bedeli ödedi. 26 yaşındaki Brezilyalı savunmacı için yapılan anlaşmada bonus maddelerinin de yer aldığı aktarıldı. Galatasaray'da bir diğer savunmacı Victor Nelsson'a da Sevilla talip oldu. Galatasaray cephesi Sevilla'nın ilgisini resmen doğruladı.

"İSTEDİĞİMİZ RAKAM DEĞİL"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Victor Nelsson için Sevilla'dan gelen teklifi basın toplantısında açıkladı. Galatasaray Başkanı, Danimarkalı futbolcuya gelen transfer teklifiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Victor Nelsson'la ilgili Sevilla'nın teklifi var ama istediğimiz rakam değil. İstediğimiz rakam gelmediği sürece Victor Nelsson'u satmayı düşünmüyoruz."

STOPER ARAYIŞLARI

Galatasaray'da Marcao'nun Sevilla'ya transferinin ardından stoper arayışları başlamış ancak bir türlü istenilen sonuca varılamamıştı. La Liga ekibinin Victor Nelsson'a da talip olmasının ardından sarı-kırmızılı kurmaylar harekete geçti. Süper Lig devinin transfer etmek istediği oyuncu belli oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayın transfer teklifini açıkladı Aslandan ters köşe hamle

ABDUL MUMİN SÜRPRİZİ

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray Kulübü, Vitoria Guimaraes forması giyen Abdul Mumin'i transfer etmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların tecrübeli stoper için transfer teklifini Portekiz kulübüne ilettiği belirtildi. Abdul Mumin için Bournemouth'un da ilgisinin olduğu aktarıldı.

Galatasarayın transfer teklifini açıkladı Aslandan ters köşe hamle

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ

Ganalı savunmacı takımının UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı ön eleme maçlarının tamamında sahada kaldı. 24 yaşındaki stoper hiçbir müsabakada kenara gelmedi. Abdul Mumin konusunda Vitoria Guimaraes'in Galatasaray'dan talep ettiği bonservis bedeli henüz netlik kazanmadı.

BEDELSİZ İMZA ATTI

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Abdul Mumin futbola Right to Dream'da başladı. Ganalı oyuncu daha sonra Nordsjaelland'da oynadı. 2017-2018 sezonunda Köge'ye kiralanan Abdul Mumin, 2020-2021 sezonu başında bonservis bedeli olmadan Vitoria Guimaraes'e imza attı.

Haberin Devamı

Galatasarayın transfer teklifini açıkladı Aslandan ters köşe hamle

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Sarı-kırmızılıların transfer listesindeki Ganalı oyuncunun kulübüyle olan mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Abdul Mumin'in güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. 24 yaşındaki oyuncu kariyeri boyunca Gana Milli Takımı'ndan davet almadı.

Yazarlar