Galatasaray Galatasaray'ın yeni transferi Cedric Bakambu, İstanbul'a geldi!

Galatasaray'ın yeni transferi Cedric Bakambu, İstanbul'a geldi!

22.07.2023 - 23:51 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer için prensip anlaşmasına vardığı Cedric Bakambu, İstanbul'a geldi.

Galatasarayın yeni transferi Cedric Bakambu, İstanbula geldi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılıların prensipte anlaşma sağladığı yıldız futbolcu Cedric Bakambu'yu taşıyan uçak İstanbul'a ulaştı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan gelen açıklamada, "Transfer görüşmelerine başladığımız Cedric Bakambu, İstanbul’da!" sözleri kullanıldı.

Yıldız futbolcunun ilk sözleri "Merhaba Cimbom" oldu.

Galatasaray'dan KAP' açıklaması: 

"Profesyonel Futbolcu Cedric Bakambu'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır "

32 yaşındaki santrfor geride kalan sezonda Olimpiakos formasını 40 maçta giydi. Cedric Bakambu bu müsabakalarda 18 gol atma başarısı gösterdi. Kongolu oyuncu takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

Sochaux altyapısında futbola başlayan Cedric Bakambu daha sonra Bursaspor'a transfer oldu. Yeşil-beyazlılarda gösterdiği performansla dikkat çeken Demokratik Kongolu santrfor ardından Villarreal'in yolunu tuttu. Çin temsilcisi Beijing Guoan, Cedric Bakambu için 40 milyon euro bonservis bedeli ödedi. 32 yaşındaki santrfor Marsilya ve Olimpiakos'ta da oynadı.

Haberin Devamı

Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 42 maçta şans bulan Cedric Bakambu, 15 gol atma başarısı gösterdi. 32 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Yazarlar