Galatasaray Galatasaraylı yıldız için Montella'dan bilgi aldılar! 4 Avrupa devi sıraya girdi

Galatasaraylı yıldız için Montella'dan bilgi aldılar! 4 Avrupa devi sıraya girdi

12.02.2024 - 11:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray formasıyla bu sezon adeta şov yapan yıldız oyuncu Avrupa devlerini peşine taktı. 4 dev kulüp, yıldız oyuncu için Milli Takım teknik direktörü Montella'dan bilgi aldı. İşte detaylar...

Galatasaraylı yıldız için Montelladan bilgi aldılar 4 Avrupa devi sıraya girdi

Galatasaray'da bu sezon sergilediği performansla büyük bir takdir alan yıldız futbolcu dev takımların takibinde bulunuyor. 23 yaşındaki oyuncu, oynadığı iyi futbolun yanı sıra farklı bölgelerde görev yapma yeteneğiyle de Avrupa ekiplerinin dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA KİLİDİ AÇTI

Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray evinde Başakşehir ile mücadele ederken, Sarı-Kırmızılılar’ın ilk golü Barış Alper Yılmaz’dan geldi. Müsabakanın 25. dakikasında Muslera’nın uzun pasında defansın arkasına sarkan Barış Alper’in kale önünde rakibini geçip yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 1-0 oldu. Bu sezon birçok bölgede oynayan ve başarılı performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcu son 3 maçta da hücumda gol yollarında etkili oldu.

Galatasaraylı yıldız için Montelladan bilgi aldılar 4 Avrupa devi sıraya girdi

G.SARAY'IN JOKERİ

Başarılı futbolcu, Başakşehir karşılaşmasıyla ligde üst üste 3. müsabakada gol sevinci yaşadı. Barış Alper’in bu sezon ligde 3, Türkiye Kupası’nda da 1 olmak üzere toplam 4 golü bulunuyor. Maça 11’de başlayan Barış Alper Yılmaz 90 dakika sahada kaldı. Karşılaşmaya sağ kanatta başlayan 23 yaşındaki futbolcu müsabakayı sağ bekte tamamladı.

Haberin Devamı

MONTELLA'dAN BİLGİ ALAN TAKIMLAR

Başarılı performansının ardından Galatasaray’da vazgeçilmez isimler arasında yer alan Barış Alper Yılmaz için transfer söylentileri de gündeme gelmeye başladı. İtalya Serie A ekipleri; Napoli, Fiorentina, Lazio ve Inter, Barış Alper Yılmaz’ı Başakşehir maçında tribünden takip etti. Bu kulüpler, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’dan da Barış Alper Yılmaz’la ilgili bilgi aldı.

Barış Alper Yılmaz, Başakşehir maçının ardından performansı için, “Çok çalışıyorum, antrenmanlarda bolca ekstra yapıyorum. Kendi özel ekibim var. Pozisyonların analizlerini yapıyoruz. Kendimi geliştirmeyi seviyorum, daha çok geliştirmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Yazarlar