Skorer Geçmiş olsun

Geçmiş olsun

28.01.2011 - 01:17 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası’nda iddiası olmayan Fenerbahçe gruptaki son maçında Gençlerbirliği’ni Semih’in golleriyle yendi. Başkent ekibi bu sonuca rağmen çeyrek finale yükselmeyi bildi

Geçmiş olsun

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda boş tribünler önünde ağırladığı Gençlerbirliği’ni Semih’in iki golü ile yenmesine karşın elendi: 2-1
Maçtan önce gruptan çıkma şansı bulunmayan sarı-lacivertli ekip, karşılaşmaya bu sezon fazla forma şansı bulamayan oyunculardan kurulu bir on birle çıktı. Grubunda bundan önce oynadığı üç maçı da yitiren sarı-lacivertliler, bu kez kazanarak kupaya puansız veda etmekten kurtuldu. Gençlerbirliği ise yenilmesine karşın çeyrek finale çıktı.
10’da ceza alanı içinde Murat Kalkan topa eli ile dokununca hakem Çoban penaltıyı işaret etti. Semih de atışı kullanıp, durumu 1-0 yaptı.
20. dakikada serbest atışta topun başına yine Semih geldi ve Alex’i kıskandıracak güzellikteki vuruşu ile baraja rağmen ceza alanı dışından farkı ikiye çıkardı: 2-0.
29’da Aykut, Fenerbahçe kalesini karşıdan gören yerden serbest atış kullandı, top yan direkten geri geldi.
61’de Oktay’ın kapıp ileri yolladığı topa koşan Serkan, kalecisi Mert ile karşı karşıya kalıp sol çaprazdan vuruşunu yaptı ve skoru 2-1’e getirdi.

Haberin Devamı

MAÇIN KARNESİ
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Deniz Çoban, İsmail Şencan, Serhan Malkoç
FENERBAHÇE: Mert (6) - Bekir (6), Bilica (5), İlhan (4), Caner (3) - Dia (5) (Dk.58 Santos 5), Cristian (5), Gökay (6), Stoch (6)( Dk.90 Hasan), Özer (5) - Semih (7) (Dk.65 Güiza 4)
YEDEKLER: Serkan, Yobo, Okan, Berk
GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar (4) - Mehmet (4), Mahmut (5), Aykut (6), Murat (5) - Hurşut (5) (Dk.37 Yasin 5), Oktay (6), Harbuzi (6)
(Dk.71 Soner 5), Cem Can (5) - Serkan (7), Ermin Zec (4) (Mununga Dk.80)
YEDEKLER: Ramazan, Kulusic, Alparslan, Burak
SARI KARTLAR: Bilica, Bekir (Fenerbahçe), Serkan (G.Birliği)
KIRMIZI KART: Caner (Dk.56)
GOLLER: Semih (Dk.10 penaltı ve 20), Serkan (Dk.61)

Haberin Devamı

Caner’e protesto
Gençlerbirliği maçını izleyen az sayıdaki seyirci, kırmızı kart gören Caner’i sahadan dışarı çıkarken yuhaladı. Bu duruma sinirlenen genç oyuncu, soyunma odasına giderken eliyle taraftarlara tepki verdi. Caner, Trabzonspor maçında oynayamayacak. Bu arada Daniel Güiza aylar sonra bir resmi maçta forma giydi. Taraftarların İspanyol oyuncuya destek vermesi dikkat çekti.