Galatasaray GEL BAKALIM REAL

GEL BAKALIM REAL

16.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

DROGBA: Şampiyonlar Ligi çok farklı bir arena ve bu karşılaşmada o enerjiyi bularak onlara problemler çıkaracağız. İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. BRUMA: Benim için çok özel bir maç çünkü Real Madrid ve Cristiano Ronaldo’ya karşı ilk kez forma giyeceğim. Büyük bir kapasiteye sahibiz, kimse bizi yabana atmasın. CHEDJOU: Şampiyonlar Ligi’ne iyi başlamalıyız. Özellikle sahamızdaki tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Herkese saygı duyuyoruz ama kimseden korkmuyoruz

GEL BAKALIM REAL

Galatasaray’ın üç yıldızı Drogba, Bruma ve Chedjou, Real Madrid’le yarın Türk Telekom Arena’da oynayacakları Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun ilk maçı öncesi GSTV’de yayınlanan, “Devler Arenası” programına konuştu. Sarı-kırmızılılar, Cristiano Ronaldo’lu, Gareth Bale’li İspanyol devini yenecek güçte olduklarını ifade etti. İşte üç yıldızın açıklamaları:

Haberin Devamı

DROGBA: Sezona istediğimiz başlangıcı yapamadık ama Şampiyonlar Ligi çok farklı bir arena ve bu maçta o enerjiyi bularak onlara problemler çıkaracağımızı düşünüyorum. Real Madrid çok iyi bir takım. Gareth Bale’i transfer ettiler. Aynı zamanda benim eski teknik direktörüm Ancelotti göreve geldi. Madrid’te iyi işler yapacaktır ama ben salı günü iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. İlk maçta da son maçta da en önemli olan şey kazanmaktır. Çok kaliteli bir ekibiz. Sadece daha rahat olmalı ve oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Ben bu takıma inanıyorum ve bir sonraki tura yükseleceğimizi düşünüyorum.

BRUMA: Hem çok mutluyum hem de çok gururluyum. En büyük hayallerimden biri Şampiyonlar Ligi’nde oynamaktı. Bu hayalimi Real Madrid karşısında gerçekleştireceğim. Galatasaray tarihine yeni bir sayfa açmak ve yeni bir başarı kazandırmak için çalışacağız. Benim için çok özel bir maç çünkü Real Madrid’e ve Ronaldo’ya karşı karşı forma giyeceğim. Her maç çok özel ve her maça da aynı şekilde maksimumu vererek kulübüme yararlı olmak istiyorum. Her zaman başlangıçlar önemlidir. Şampiyonlar Ligi’nde de iyi başlangıç önemli. Grupta R.Madrid gibi Juventus gibi Avrupa’da söz sahibi olan takımlara karşı oynayacağız ancak kimse bizi yabana atmasın. Büyük bir kapasiteye sahibiz ve bu gruptan çıkabiliriz.

Haberin Devamı

CHEDJOU: Şampiyonlar Ligi’ne evimizde başlamak avantaj. Real Madrid güçlü bir ekip ama evimizde oynamanın avantajını kullanmalıyız. Sahada daha iyi bir takım gibi mücadele edersek kazanacağımıza inanıyorum. Geçen sezon Galatasaray’ın Real Madrid’i 3-2 yendiği maçı izledim. Aynı şekilde bir maç olmayabilir çünkü bu bir grup maçı. Çok zor bir karşılaşma olacak ama bir kez daha kazanacağımıza inanıyorum. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Herkese saygı duyuyoruz ama kimseden de korkmuyoruz.

Ronaldo rekor kırdı

Real Madrid, Galatasaray maçı öncesi süper yıldızı Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesini uzattı. Portekizli oyuncu, Santiago Bernabeu Stadı’nda düzenlenen törende 5 senelik yeni mukaveleye imza attı. Real Madrid’den yıllık 17 milyon euro alacağı açıklanan Ronaldo, dünyanın en çok kazanan futbolcusu oldu. 28 yaşındaki oyuncu, “Manchester United geçmişte kaldı. Real Madrid benim yeni evim” dedi.