İspanya La Liga Gerard Pique'ye Shakira şoku! Formasında taşıyacak

Gerard Pique'ye Shakira şoku! Formasında taşıyacak

19.10.2022 - 18:30 | Son Güncellenme:

La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen tecrübeli futbolcu Gerard Pique, geçtiğimiz aylarda müzik dünyasının yıldız ismi Shakira ile 12 yıllık beraberliğini bitirmişti. Alınan habere göre Barcelona, Spotify ile yaptığı anlaşma gereği Shakira'nın ismini formaya yerleştireceği öne sürüldü.

Gerard Piqueye Shakira şoku Formasında taşıyacak

Barcelona'nın efsane ismi Gerard Pique ve Grammy ödüllü şarkıcı Shakira 12 yıllık birlikteliklerini sonlandırdıklarını açıklamıştı. El Espanol'da yayınlanan habere göre Gerard Pique, Barcelona'nın Spotify ile yaptığı anlaşma gereği eski sevgilisi Shakira'nın adını formasında taşıdığı bir maçta oynamak zorunda kalabilir. Barcelona geçtiğimiz hafta Real Madrid ile oynanan derbi maçta şarkıcı Drake'in logosunun olduğu formalarla sahaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

XAVİ İLE TARTIŞTI

İspanyol basını, Bayern Münih'e yenilen Barcelona'da soyunma odasında bir kriz yaşandığını kaydetti. Xavi Hernandez'in kendisine forma şansı vermediği için mutsuz olduğunu dile getiren 35 yaşındaki stoperin soyunma odasında takım arkadaşlarına sitem ettiği kaydedildi.

SHAKİRA AYRILIKTAN SONRA İLK KONUŞMASI

Gerard Pique'nin Shakira'yla ayrılık kararı almasının ardından futbolunda büyük bir düşüş olduğu gözlemlendi. Kolombiyalı şarkıcı 11 senelik ilişkilerinin bitmesinin ardından ilk kez konuştu. Shakira, Gerard Pique ile birlikte olduğu dönemi şu sözlerle anlattı:

"Yaşadıklarımdan ilk kez bahsediyorum. Sessiz kaldım. Bununla ilgili konuşmak zor. Normal bir ayrılık yaşamadık çünkü. Sadece benim için değil, çocuklarım için de zordu. Çocuklarımı bu durumdan korumay çalıştım. Çünkü onlar hayattaki en önemli varlıklarım. Okulda arkadaşlarından bir şey duyar, internette kötü habere rastlarlar ve bundan etkilenirler. Bazen bana yaşadıklarım kötü bir rüya gibi geliyor ve bir yerde uyanacağım. Ancak hayır, bu gerçek. Muhtemelen hayatımın en karanlık dönemi. Pique futbol oynamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyordu. Onu desteklemek zorundaydım. Sırf onun için, aşk için bu fedakarlığı yaptım. Birinin bunu yapması gerekiyordu. Kariyerimi ikinci plana attım onun için." dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar