Galatasaray Gönlümüze göre olsun

Gönlümüze göre olsun

16.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalan Galatasaray ve UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tura yükselen Trabzonspor’un rakipleri bugün belli olacak. Cim-Bom saat 13.00’te başlayacak kuraya 2. torbadan katılacak, bordo-mavili takım ise seribaşı. Kura çekimini Skorer'den canlı olarak takip edebilirsiniz...

Gönlümüze göre olsun

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimiz Galatasaray ve Trabzonspor’un rakipleri bugün İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek kurayla belirlenecek. Juventus’u yenerek Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalan Cim-Bom’un kura heyecanı saat 13.00’te başlayacak. Real Madrid’in ardından grubunu ikinci sırada tamamlayan sarı-kırmızılı takım kuraya 2. torbadan girecek.

Haberin Devamı

Kurada gruplarını lider tamamlayan 8 takım ilk torbada, ikinci sırada bitiren diğer 8 takım ise ikinci torbada yer alacak. İlk turda aynı grupta yer alan takımlar birbirleriyle eşleşemeyecek.
Bu nedenle Galatasaray, Real Madrid’in dışındaki grup birincileri Manchester United, Barcelona, Atletico Madrid, Chelsea, Bayern Münih, Borussia Dortmund ve PSG’den biriyle eşleşecek.
Trabzonspor’un yer aldığı UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tur (son 32) kurası ise saat 14.00’te başlayacak. J Grubu’nu zirvede tamamlayan bordo-mavili takım kuraya seribaşı olarak girecek.

Gruplarını ilk sırada bitiren 12 takım ve Şampiyonlar Ligi’nden gelen en iyi 4 grup 3.’sü (Napoli, Benfica, Shakhtar, Basel) ilk torbada, UEFA Avrupa Ligi’ni 2. bitiren 12 takım ile Devler Ligi’nden gelen diğer 4 grup 3.’sü (Ajax, Juventus, Porto, V.Plzen) 2. torbada yer alacak. Trabzonspor, Lazio haricinde ikinci torbada yer alan 15 takımdan biriyle rakip olacak. Kurada 3. tur eşleşmeleri de belli olacak.

Haberin Devamı

1. TORBA
M.United
R.Madrid
PSG
B.Münih
Chelsea
B.Dortmund
A.Madrid
Barcelona

2. TORBA
Leverkusen
G.SARAY
Olympiakos
M.City
Schalke
Arsenal
Zenit
Milan

Şubat’ta başlıyor
Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları
11-12 ve 18-19 Mart 2014’te oynanacak. Galatasaray seribaşı olmadığı için ilk maçını İstanbul’da oynayacak. UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tur maçları 20-27 Şubat 2014’te oynanacak. 3. tur maçları ise 13-20 Mart 2014’te yapılacak.

1. TORBA
Valencia
Ludogorets
Salzburg
Rubin Kazan
Fiorentina
E.Frankfurt
KRC Genk
Sevilla
O.Lyon
TRABZONSPOR
Tottenham
AZ Alkmaar
Napoli
Benfica
Shakhtar
Basel

2. TORBA
Swansea
Chornomorets
Esbjerg
Maribor
Dnipro
M.Tel Aviv
Dinamo Kiev
S.Liberec
Real Betis
Lazio
Anzhi
PAOK
Ajax
Juventus
Porto
V.Plzen

Yazarlar