Galatasaray Görev yine yedeklerin

Görev yine yedeklerin

11.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom, 1461 Trabzonspor ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girerken, Teknik Direktör Fatih Terim’in yine yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya süreceği öğrenildi.

Görev yine yedeklerin

Fenerbahçe derbisi öncesinde yıldızlarını riske etmek istemeyen Terim’in, kalede yine Ufuk’a savunmada Sabri-Gökhan-Cris-Çağlar dörtlüsünü oynatacağı kaydedildi. Orta sahada Aydın-Yekta-Ceyhun ve Emre’yi düşünen sarı-kırmızılı teknik adamın, ileri ikilide ise Elmander ile Sercan’a forma vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Kupada rakip 1461 Trabzon

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda bugün PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon’la karşılaşacak. Türk Telekom Arena’da saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı ATV naklen yayınlayacak. Cim-Bom turu geçerse kupada gruplara yükselecek. Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün 3 maç daha var. Program şöyle: 13.00 Altay-Bursaspor, 15.30 Gaziantepspor-Sivasspor, 18.00 Eskişehirspor-Karabükspor. A Haber kanalı üç maçı da canlı olarak ekrana getirecek.

Melo’ya onur
Galatasaraylı Felipe Melo, Avrupa liglerinde top koşturan en iyi Brezilyalı oyuncunun belirleneceği, “Samba d’Or” ödülünün adayları arasında gösterildi. “Sambafoot” internet sitesi tarafından bu yıl 5. kez düzenlenen yarışmada, içlerinde Cafu, Rai ve Carlos Alberto Torres gibi Brezilyalı 11 efsanevi futbolcunun yer aldığı jüri ile Avrupa futbolu uzmanı olan 11 gazeteci oy kullanacak.
Yarışmada futbol severler de internet üzerinden oy kullanabilecek. “Samba d’Or” yarışmasında 2008’de Kaka, 2009’da Luis Fabiano, 2010’da Maicon ve 2011’de Thiago Silva zirveye çıkmıştı.