İspanya La Liga Görüntüler ortaya çıktı! Ünlü yıldız, Arda Güler'in penaltıyı atması için yalvardı ancak ikna edemedi

Görüntüler ortaya çıktı! Ünlü yıldız, Arda Güler'in penaltıyı atması için yalvardı ancak ikna edemedi

13.02.2024 - 12:34 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in Girona'yı 4-0 yendiği maçta Arda Güler takımına penaltı kazandırmıştı. Penaltı anlarında yaşananlarla ilgili görüntüler ortaya çıktı.

Görüntüler ortaya çıktı Ünlü yıldız, Arda Gülerin penaltıyı atması için yalvardı ancak ikna edemedi

La Liga'da liderlik koltuğunda oturan Real Madrid, 24. haftada takipçisi Girona'yı 4-0'lık skorla mağlup etmişti. Maça yedek kulübesinde başlayan Arda Turan, 77'de Vinicius Junior'ın yerine oyuna girmişti. Milli yıldız 89. dakikada takımına penaltı kazandırmıştı. İlk kez Santiago Bernabeu Stadı’nda sahaya çıkan Arda Güler, İspanya basınında övgüleri toplamıştı. 

Haberin Devamı

TARAFTARLAR DAHA ÇOK SÜRE ALMASINI İSTİYOR

Eflatun-beyazlı taraftarların takımda daha çok süre almasını istedikleri 18 yaşındaki futbolcu için şu satırlara yer verilmişti: "Türk futbolcu Girona karşısında kalitesini ortaya koydu. Arda Güler nihayet yeniden forma şansı buldu ve performansıyla daha fazla süre almayı hak ettiğini gösterdi. Oynadığı süre içerisinde bulunduğu mevkide tehlikeler yarattı ve sonunda bir de penaltı yaptırttı."

Görüntüler ortaya çıktı Ünlü yıldız, Arda Gülerin penaltıyı atması için yalvardı ancak ikna edemedi

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Penaltı anıyla ilgili detay görüntüler ortaya çıktı. Real Madrid tribünleri "Arda Güler" tezahüratlarında bulunarak penaltıyı milli futbolcunun atmasını istemişti.  Görüntülerde Tchouameni'nin, milli oyuncumuzun penaltı kullanması için takım arkadaşı Joselu'yu ikna etmeye çalışması dikkat çekti. Tchouameni'nin tüm ısrarlarına rağmen 33 yaşındaki futbolcu, penaltı atışını Arda'ya bırakmadı. Joselu'nun tavırları ve penaltıdan hem eflatun-beyazlı taraftarların hem de Türk futbolseverlerin tepkisine neden olmuştu.