Göztepe Göztepe'den Süper Lig devine! Halil Akbunar için kariyer transferi

Göztepe'den Süper Lig devine! Halil Akbunar için kariyer transferi

17.03.2022 - 07:29 | Son Güncellenme:

Göztepe'nin 10 numarası Halil Akbunar bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Kümede kalma mücadelesi veren Göztepe'de attığı goller ve asistler ile takımını ayakta tutan Halil için Süper Lig devi devreye girdi. Transferde sözleşmedeki sürpriz madde önemli rol oynadı.

Sağ Kanat, Sol Kanat ve On Numara gibi hücumda çok yönlü performans sergileyebilen 28 yaşındaki Halil Akbunar ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Göztepe ile Halil Akbunar, forma giydiği 25 karşılaşmada 4 gol 5 de asist üretti.

Göztepeden Süper Lig devine Halil Akbunar için kariyer transferi

"KÜME DÜŞME" MADDESİ
Öte yandan başarılı futbolcunun İzmir ekibi ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor fakat puan durumunda son sıralarda yer alan Göztepe'nin olası bir ihtimalde küme düşmesi durumunda Akbunar'ın sözleşmesinde serbest kalır maddesi de olduğu iddia ediliyor.

Göztepeden Süper Lig devine Halil Akbunar için kariyer transferi

MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELMİŞTİ
Göztepe'de gösterdiği enfes performansla milli takıma kadar yükselen Halil Akbunar, kariyer imzasını atabilir. Ertan Süzgün'ün haberine göre Süper Lig devi, Göztepe'nin küme düşmesi halinde Halil Akbunar transferi için resmi temaslara başlayacak.

Göztepeden Süper Lig devine Halil Akbunar için kariyer transferi

HALİL AKBUNAR İÇİN BEŞİKTAŞ İDDİASI

Yeni sezon öncesi Beşiktaş'ın her iki kanada da yerli takviyesi yapmak isteyen yönetim ve Ceyhun Kazancı'nın belirlediği isimlerin Halil Akbunar ve Mustafa Eskihellaç olduğunu iddia etti. Mustafa Eskihellaç için somut adımlar atıldığını belirten Süzgün, Halil Akbunar için ise Göztepe'nin ligdeki durumunun beklendiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

HALİL AKBUNAR'IN GÖZTEPE KARNESİ

2012 yılından beri Göztepe A takımında forma giyen, sadece 2015-16 sezonunda 1 yıllığına Elazığspor'a kiralanan Halil Akbunar, İzmir temsilcisinin bayrak adamı konumunda. Göztepe formasıyla toplam 303 maça çıkan Halil Akbunar 49 gol, 50 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 3,8 milyon euro olan 28 yaşındaki futbolcunun Sarı-Kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.