Galatasaray GSTravel imzası

GSTravel imzası

11.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, turizm sektörünün önde gelen firması Etstur ile önemli bir işbirliği yaptı.

GSTravel imzası

Türk Telekom Arena’daki imza törenine, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy katıldı. Arıboğan, “GSTravel” markasının tanıtımı için biraraya geldiklerini belirterek, “Bu proje Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. İlk defa bir spor kulübü, seyahat markası oluşturuyor. Türkiye’nin lider ve öncü markası olarak Galatasaray, artık bu tarz işbirlikleriyle, iş planlarıyla yeni kaynaklar yaratacak” dedi. Projeyle birlikte Galatasaraylı taraftarlar, “gstravel.org” sitesi üzerinden yapacakları rezervasyonlarla kulüplerine de katkı sağlayacaklar.

Haberin Devamı

FOX’la anlaşma

Galatasaray ile uluslararası medya kuruluşu Fox International Channels arasındaki reklam satış anlaşmasının imza töreni bugün saat 11.30’da Türk Telekom Arena’da yapılacak.
Kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray TV, Galatasaray Dergisi ve Galatasaray’ın resmi sosyal medya hesaplarının reklam satış haklarının Fox International Channels’e devredileceği bildirildi. Düzenlenecek imza törenine Başkan Ünal Aysal da katılacak.

Yazarlar