Skorer Güneş tutulması!

Güneş tutulması!

12.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisaspor deplasmanında kaçan galibiyet, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in moralini bozdu. Bordo-mavili çalıştırıcının, ciddiyetsiz olarak değerlendirdiği bazı oyuncuları sert bir dille uyarması bekleniyor.

Güneş tutulması

Maçtan önce oyuncularını Manisaspor’un kendilerine ters gelen bir takım olduğu yönünde uyaran tecrübeli teknik adam, karşılaşma boyunca bazı oyuncuların ciddiyetsiz olduğunu iddia etti, 90 dakika sonunda da, “Ne yaptığını bilmeyen bir anlayışta olursanız bunun bedelini ödersiniz. Çok inançsızdık” diyerek oyuncularına sert göndermelerde bulundu.
Güneş’in, çarşamba günü Inter’le oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında yapacağı mecburi revizyonlar dışında da kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor. Cezalı Burak ve Adrian ile yeni transfer Volkan Şen’i, Inter maçında kullanamayacak olan Güneş’in bu futbolcuların yerine yeni transferler Sapara ve Vittek’i kadroya alması bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın savunma kurgusunda da değişiklik yapıp Glowacki’ye 11’de görev vereceği öğrenildi.
Şenol hocanın, İtalya deplasmanındaki Inter maçı sonrası da oyuncularıyla bir toplantı yaparak, “Kimse formasını garanti olarak görmesin” uyarısında bulunacağı belirtildi.

HAZIRLIK BAŞLADI
Trabzonspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba gecesi deplasmanda İtalyan devi Inter ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana teknik heyetten izin alan Burak ile sakatlıkları bulunan Piotr Brozek, Tayfun Cora ve Barış Özbek katılmadı. Sapara, Murat Tosun ve Vittek ise takımdan ayrı olarak laktat testinden geçti.

Moral yemeği
Trabzonspor Yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla kulüp tesislerinde yemek yedi. Yemeğe Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, yöneticiler Recep Denizer, Coşkun Çebi, Mehmet Tunç, Raif Akar, Yılmaz Büyükaydın, Ömürden Yavuz, Olcay Saral, Ali Benli, Hakan Tuncay ile Şenol Güneş ve oyuncular katıldı.

Yazarlar