Futbol Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

18.02.2023 - 09:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer dönemi uzatılırken takımlar, kadrolarına takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

Süper Lig'de takımlar devre arası transferi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 12 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından 18 Şubat'a kadar uzatılmıştı. Günün transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE GAMBİYALI 2 TRANSFER
Fenerbahçe'de altyapıya yapılan yatırımlar devam ediyor. Bu proje kapsamında sarı-lacivertliler, iki ismi daha kadrosuna kattı. İtalyan basınından Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Fenerbahçe, 2005 doğumlu Gambiyalı oyuncular Cherno Alagie Jobe ve Cherno Saho'yu renklerine bağladı.

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

Sarı-lacivertlerin kadrosun kattığı Jobe orta sahada forma giyerken, Saho forvet pozisyonunda oynuyor. Öte yandan haberde Fenerbahçe'nin, Gambiya'dan 4 oyuncuyu daha deneme antrenmanlarına almak istediği belirtildi. (Sporx)

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

BAŞAKŞEHİR RESMEN DUYURDU
İstanbul Başakşehir, Joao Figueiredo ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Açıklamada: Kulübümüz, son olarak Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen Joao Figueiredo ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer görüşmeleri süresince karşılıklı olarak iyi niyet gösteren Gaziantep Futbol Kulübü'ne teşekkürlerimizi sunarız." ifadeleri kullanıldı

Haberin Devamı

ANTALYA'DA HAKAN ÖZMERT İLE YOLLAR AYRILDI
Antalyaspor, Hakan Özmert ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını açıkladı: Takım kaptanımız Hakan Özmert’in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız. Hakan Özmert’e verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

YUSUF DEMİR İDDİASI, FIFA KURALI İZİN VERMİYOR
Kasımpaşa için Galatasaray'dan Yusuf Demir iddiası gündeme gelse de oyuncunun bu sezon transferi mümkün değil. Bu sezon Rapid Wien ve Galatasaray'da oynayan Yusuf Demir'in 3. takım olarak yurt içine transferi TFF talimatlarına göre sadece alt ligler için uygun durumda. Yusuf Demir'in 3. transferi Süper Lig'e olmuyor. Rapid Wien ve Galatasaray en üst lig statüsünde mücadele ettiği için Yusuf'un transferi alt lig için uygun. (Ajansspor)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

Haberin Devamı

KARAGÜMRÜK 3 FUTBOLCUYU AÇIKLADI
Karagümrük, Hatayspor'dan Lobjanidze'yi ve eski futbolcusu Brahim Darri'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Erkek Futbol Takımımız, Saba Lobzhanidze ve Brahim Darri’yi kadrosuna kattı. Kadın Futbol Takımımız, Dilan Yeşim Taşkın ile sözleşme imzalamıştır." ifadeleri kullandı.

GALATASARAY'IN GÖZDESİ DI MARIA'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Angel Di Maria, ESPN'e açıklamalarda bulundu. 35 yaşındaki hücumcu, "Juventus'ta mutluyum. Kulübün bu dönemde bazı sıkıntıları var. Henüz Juventus veya başka bir kulüple görüşmem olmadı. Henüz düşünme aşamasındayım. İlerde ne olacağını göreceğiz" açıklamasını yaptı.

"Artık bir sonraki Dünya Kupası'nı hayal etmiyorum. Bir sonraki Copa America'da oynayabileceğime inanıyorum. Mümkün olan her şeyi yaparak orada olmak istiyorum. Bu yüzden de Avrupa'da oynamaya devam etmem çok önemli" dedi. (Skorer)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

LUIZ ADRIANO'NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR
Babası Adriano Souza’nın, “Antalyaspor’dan ayrılmak istiyor” dediği Luiz Adriano, Kırmızı-Beyazlılarla yaptığı görüşmelerde sona geldi. Küçük pürüzlerin kaldığı ayrılık sürecinde son görüşmelerin yapılmasının ardından sözleşme fesih edilecek.

Internacional ile prensip anlaşmasına varan Luiz Adriano’nun Antalyaspor’dan maaş alacağı bulunurken, taraflar bunun üzerine pazarlıklarına devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar, ilk devreden alacağı bulunan Luiz Adriano’nun bu alacaklarının bir kısmını talep ediyor. Anlaşmanın sağlanması halinde hem ilk devre için ödenmesi gereken miktarın bir kısmı hem de ikinci devrede ödenecek 500 bin Euro kasada kalacak. (Ajansspor)

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

BEŞİKTAŞ'TA BORİNİ VE EL SHAARAWY LİSTEDE
Beşiktaş'la transferde adı anılan isimler arasında Karagümrük forması giyen Fabio Borini ve Roma'da oynayan El Shaarawy yer alıyor. Siyah-Beyazlılar bu isimlerle ilgili çalışmalarını sürdürürken gündeme bomba biri isim geldi. Kartal, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen genç yetenek Andrey Santos'u kiralık olarak kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

SANTOS ÇALIŞMA İZNİ ALAMADIĞI İÇİN OYNAYAMIYOR
Brezilya medyasına göre Andrey Santos Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Brezilyalı gazeteci Lucas Pedrosa'nın haberine göre Chelsea'nin Vasco da Gama'dan kadrosuna kattığı Andrey Santos, çalışma izni alamadı. Beşiktaş, 18 yaşındaki orta saha Andrey Santos'u kiralamak için Chelsea ile görüşmelere başladı.

Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)